Τρίκαλα: Συνελήφθη καταζητούμενος Βούλγαρος κακοποιός

Τρίκαλα: Συνελήφθη καταζητούμενος Βούλγαρος κακοποιός

Ο 42χρονος είχε καταδικαστεί για ληστεία, εκβιασμό, κλοπή και διατάραξη δημόσιας ειρήνης

bul07
Βαριές κατηγορίες περιλαμβάνονται στο διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές της Βουλγαρίας για έναν 42χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος όμως είχε καταφέρει να διαφύγει από την χώρα και να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα. Τελικά, όμως, εντοπίστηκε στα Τρίκαλα και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφάλειας εντόπισαν τον 42χρονο που αναζητούνταν για τα αδικήματα της ληστείας, του εκβιασμού, της κλοπής και της διατάραξης δημόσιας ειρήνης και τον συνέλαβαν βάσει του εντάλματος των βουλγαρικών Αρχών. Ο Βούλγαρος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και δρομολογήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή του στην πατρίδα του.

*** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Αλλά και οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν στην Καρδίτσα έναν 50χρονο, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δυο καταδικαστικέςαποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 200 ευρώ.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθηαπό αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 47χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που του έγινε, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για παραβίαση της υποχρέωσης διατροφής, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης