Τραγωδία στο Καρπενήσι: Απέραντη θλίψη για τον άδικο χαμό των δύο νέων παιδιών με τις μηχανές

kar3

Σε έναν μήνα έμπαινε φαντάρος ο άτυχος 21χρονος από το Μεγάλο Χωριό Καρπενησίου - Σε κατάσταση σοκ είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και οι γονείς του 30χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία των δύο αδικοχαμένων παλικαριών από το Καρπενήσι οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ κοντά στην εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων.

Σε κλίμα βαρύ τελέστηκαν σήμερα στο Καρπενήσι και στο Μεγάλο Χωριό οι κηδείες του 30χρονου Ιωάννη Γεωργακόπουλου και του 21χρονου Ηλία Ελευθερίου οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν οι μοτοσυκλέτες τους συγκρουστήκαν μετωπικά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 21χρονςο Ηλίας Ελευθερίου, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, έφυγε έτσι απλά από την ζωή και πλέον κανείς δεν θα μπορεί να βλέπει το χαμόγελο του.

Ο 21χρονος Ηλίας Ελευθερίου μεγαλωμένος στο Μεγάλο Χωριό, ήταν ένα παιδί δραστήριο που αγαπούσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ σχετικά πρόσφατα είχε αγοράσει και την καινούργια του μηχανή.

Αδυναμία του ήταν ο σκύλος του ενώ συμμετείχε και στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του. Σε κατάσταση σοκ είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του καθώς δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο νέος ο 21χρονος.

ilias_4


Σύμφωνα με στενούς του φίλους, ο Ηλίας το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε από το χωρίο του για το Καρπενήσι προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες επίδειξης που διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, μιας και ήταν φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Όταν ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΛΑΚ, ο Ηλίας έβαλε το κράνος του και ξεκίνησε για το χωριό του, μάλιστα το ότι έβαλε το κράνος πριν ξεκινήσει για την επιστροφή του, το ανέφεραν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι τον είδαν όταν πέρασε από την κεντρική πλατεία της πόλης επιβεβαίωσαν το γεγονός.

Στην στροφή κοντά στην εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων, ο 21χρονος Ηλίας συγκρούστηκε με την μηχανή του 30χρονου Γιάννη Γεωργακόπουλο με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο και των δυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος Ηλίας εργαζόταν στο μεροκάματο κάνοντας όλες τις δουλείες καθώς προερχόταν από μια φτωχή πολύτεκνη οικογένεια ενώ το διάστημα αυτό περίμενε τις μέρες προκείμενου αν παρουσιαστεί στον Ελληνικό Στρατό μιας και είχε λήξη η αναβολή του.

Ο άξιος 21χρονος βοηθούσε την οικογένεια του με το μεροκάματο του και προσπαθούσε να μην χάνει καμία δουλειά ώστε να έχει πάντα χρήματα και να μην ξεμένει, μάλιστα το γεγονός πως είχε χάσει πριν από περίπου 9 χρόνια τον πατέρα του του είχε στοιχίσει πολύ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και οι γονείς του 30χρονου Γιάννη οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως συνέβη ένα τέτοιο τροχαίο καθώς τον συγκεκριμένο δρόμο των γνωρίζουν όλοι.

IMG_0419

Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος ξεκίνησε το απόγευμα από το σπίτι του στο Καρπενήσι προκειμένου να βρει τους φίλους του στο κοντινό χωριό Βουτύρο, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι.

Ο 30χρονος νεαρός θέλησε να φύγει αργά το βράδυ και καβάλησε την μοτοσυκλέτα του προκειμένου να πάει στο σπίτι του όμως η μοίρα είχε άλλη γνώμη φέρνοντάς τον απέναντι από ο την μηχανή του 21 χρονου Ηλία.

Ο 30χρονος Γιάννης ήταν εργατικός και πολύ υπάκουος στους γονείς του, ένα παιδί που κάθε οικογένεια θα ήθελε να είχε.

Τακτικά πήγαινε και βοηθούσε τους δικούς του στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούν ενώ συχνά ασχολούνταν και με δικές τους εργασίες καθώς είχε ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από τους δικούς του και ήθελε να κρατήσει την ζωή με τα δικά του χέρια.
karp22


ΣΧΟΛΙΑ (7)

ΦΥΛΑΚΗ!

Πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα με τα τροχαία. Χάνεται πολύς κόσμος, νέοι άνθρωποι και άλλοι τόσοι μένουν ανάπηροι. Τέλος τα γκάζια, τέλος η θολοκουλτούρα του street racer. Οι δρόμοι μας είναι χάλια - δεδομένο - και για να αλλάξει το κόστος είναι τεράστιο και απαιτεί δεκαετίες. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυστηρή αστυνόμευση στα όρια ταχύτητας και στις παραβάσεις και αυστηροποίηση των κυρώσεων στις σοβαρές παραβιάσεις (πχ κόκκινο, παραβίαση ορίου ταχύτητας πάνω από 40%, κόντρες, αλκοολ κλπ).Αφαίρεση διπλωμάτων για 6μηνα για χρόνια ή οριστικά. Αν συλληφθείς χωρίς δίπλωμα, φυλακή. Αν σε πιάσουν μεθυσμένο, κατάσχεση οχήματος και φυλακή. Σε όσους υποτροπιάζουν κανονική φυλακή χωρίς αναστολές όπως στην Αμερική. Και κυρίως μέσω της παιδείας από την προσχολική ηλικία να μπει στο μυαλό μας ότι οδήγηση στους δημόσιους δρόμους δε γίνεται για ψυχαγωγία και διασκέδαση αλλά ΜΟΝΟ για μετακίνηση και εξυπηρέτηση. Τα "μηχανοκίνητα" σπορ είναι κάτι ξεχωριστό, άσχετο με τους δημόσιους δρόμους, γίνονται ΜΟΝΟ σε πίστα, όπως το γκολφ, το water polo, ο στίβος, η σκοποβολή, το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ... Όσοι δεν το καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να το δεχτούν...ΦΥΛΑΚΗ, ΦΥΛΑΚΗ, ΦΥΛΑΚΗ, είναι ασυνείδητοι εγκληματίες κι ας είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. ΦΥΛΑΚΗ!

Ελενα

Στις 10 το πρωί,έκατσες και έγραψες ολόκληρο σεντόνι. Άρα,η άνεργος είσαι,η αργόσχολος,η 40ρης συνταξιούχος. Get a life.Ασχολησου πρώτα με τον εαυτό σου,και μετά σώσε και το ηλιακό σύστημα. ΥΓ.Σε πλησίασε ποτε κοπέλα;

Trestor

Καλά, τι σε μέλει εσένανε τι ωρα εγραψε το σχόλιο; Άιντε κοπέλα μου, λες και εσένα σε έχει πλησιάσει ανδρας;; Έλεος!!

Εύα

Πας καλά κοπέλα μου; Όποιος έχει ελεύθερο χρόνο το πρωί στις 10 σημαίνει ότι είναι αργόσχολος, άνεργος ή συνταξιούχος; Την πιθανότητα ο άνθρωπος να είναι γιατρός, πυροσβέστης, αστυνομικός ή διασώστης ή οτιδήποτε άλλο και η βάρδια του να ήταν το βράδυ ή να ξεκινάει αργότερα, την έχεις σκεφτεί; Είσαι ότι να'ναι. Σάπια. Ελπίζω μόνο να μην έχεις παιδιά γιατί δεν έχεις τίποτα να τους προσφέρεις. Μόνο κακία και σαπίλα. Στο καλό και να μην μας γράφεις. Περαστικά.

S

Έλλειψη παιδείας δυστυχώς. από το δημοτικό βίντεο στα σχολεία με τροχαία να μπει στο κεφάλι του καθενός ότι η επιπολαιότητα πληρώνεται ακριβά. Ένας λόγος παραπάνω για τις μηχανές που είναι σκοτωστρες από μόνες τους

stelios k.

Η τροχαια Καρπενησιου,μηπως πρεπει να ξεκινησει αυστηρούς ελεγχους για διπλωματα,ασφαλειες, κρανη, για να αποφεύγονται παρομοιες τραγωδιες;Ειχαν τα αδικοχαμένα παιδια, διπλωμα, αδεια και ασφαλεια,γιατι αν δεν ειχαν, φερει μεγαλη ευθυνη, δηλαδή οδηγουσαν στο Καρπενησι, το λιγοτερο δεκα χρονια, χωρις να υπαρξει ελεγχος ποτε;

ναι αμεεεεε

ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΤΕΣ ΣΤΟΛΗ+ΚΡΑΝΟΣ ΡΕΕΕΕ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΛΙ... ..ΖΩΝΗ ΟΧΙ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΟΔΗΓΗΣΗ ΟΧΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Κ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΠΑΡΑ.... ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΠΑΩ ΜΕ 55 ΧΛΜ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ 80 ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.......ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 90 ΧΜ/Ω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kakokairia_main

Κλειστά σχολεία - Προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κοζάνης - Έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά - Στην Πρέβεζα, η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια - Επέμβαση για τον απεγκλωβισμό οδηγού που ακινητοποιήθηκε μέσα σε ρέμα

3