Ιταλοί ληστές έκλεψαν πάλι πανάκριβο ρολόι στη Μύκονο

Ιταλοί ληστές έκλεψαν πάλι πανάκριβο ρολόι στη Μύκονο

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι δυο 25χρονοι πλησίασαν έναν Γαλλομαροκινό, άρπαξαν από το χέρι του ένα ρολόι αξίας 60.000 ευρώ και διέφυγαν με μια μοτοσικλέτα

astynomia
Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη Μύκονο Ιταλούς που άρπαξαν με τη βία ένα πανάκριβο ρολόι από το χέρι ενός τουρίστα, ο οποίος κινούνταν πεζός στη Χώρα! Αυτή τη φορά, δράστες ήταν δυο ζευγάρια νεαρών και την ληστεία διέπραξαν οι άντρες.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι δυο 25χρονοι πλησίασαν έναν Γαλλομαροκινό, άρπαξαν από το χέρι του ένα ρολόι αξίας 60.000 ευρώ και διέφυγαν με μια μοτοσικλέτα, που αργότερα αποδείχθηκε ότι είχε νοικιάσει ο ένας από αυτούς με πλαστό δελτίο ταυτότητας. Αμέσως μετά τη ληστεία, οι δυο γυναίκες ηλικίας 26 και 21 χρόνων άλλαξαν καταλύματα για να μην εντοπιστούν.

Ωστόσο, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και οι τέσσερις Ιταλοί συνελήφθησαν άμεσα. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν το κλεμμένο ρολόι, η μηχανή και το πλαστό δελτίο ταυτότητας και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου που τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία, συνέργεια σε αυτή και πλαστογραφία πιστοποιητικών κατά περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι και το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου 23 Ιουνίου είχαν συλληφθεί στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, λίγο πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους, δυο Ιταλοί ηλικίας 22 και 23 χρόνων και μια 26χρονη ομοεθνής τους που είχαν αρπάξει το αξίας 200.000 ευρώ από έναν Σαουδάραβα δημοσιογράφο στη Χώρα. Και τότε, διέφυγαν προσωρινά με μηχανάκι που είχε ενοικιάσει η 23χρονη με πλαστό δίπλωμα οδήγησης. Σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη για υπεξαίρεση, πλαστογραφία και διακεκριμένη κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης