Λέσβος: Σπείρα πωλούσε LSD, Ecstacy, κοκαΐνη και χασίς

Λέσβος: Σπείρα πωλούσε LSD, Ecstacy, κοκαΐνη και χασίς

Τέσσερις δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία

Mytilini-narkwtika
Όλες τις απαιτήσεις των «πελατών» της ικανοποιούσε μια τετραμελής σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά για κάθε γούστο στο νησί της Λέσβου και εξαρθρώθηκε με οργανωμένη επιχείρηση της Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικού.

Οι πληροφορίες για την δράση των τεσσάρων υπόπτων δόθηκαν από Διεύθυνση Διαχείρισης – Ανάλυσης Πληροφοριών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και αμέσως έγιναν πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια τους με δυο σκύλους ανιχνευτές. Στο σπίτι ενός 23χρονου, κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,5 γραμμαρίων και άλλες δύο βάρους 15,8 γραμμαρίων που ανήκαν σε έναν 21χρονο τον οποίο φιλοξενούσε και στο σπίτι ενός 39χρονου βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Όμως, τα περισσότερα ευρήματα υπήρχαν στο σπίτι ενός 33χρονου, όπου κατασχέθηκαν 196 χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, δύο συσκευασίες με αμφεταμίνη βάρους 2,20 γραμμαρίων, τρία χάπια Ecstacy, επτά πλαστικές συσκευασίες με 233 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα μεταλλικό καλαμάκι με υπολείμματα κοκαΐνης, μία βαλίτσα με υπολείμματα κάνναβης, τρεις μεταλλικοί τρίφτες, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 12 κάλυκες διαμετρήματος 7,62 mm, εννέα κινητά και 1.750 ευρώ.

Και οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης