Το θύμα μαχαίρωσε έναν από τους ληστές του

Το θύμα μαχαίρωσε έναν από τους ληστές του

Oι δυο από τους δράστες ηλικίας 26 και 22 χρόνων φέρονται ότι χτύπησαν έναν 28χρονο αλλοδαπό και τον λήστεψαν, αρπάζοντάς του το κινητό του και 40 ευρώ, όμως, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Polis
Άφωνοι παρακολουθούσαν οι τουρίστες στο Βαθύ της Σάμου το άγριο επεισόδιο που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους με ξυλοδαρμούς, ληστεία και μαχαίρωμα το απόγευμα της Παρασκευής, με δράστες και θύματα νεαρούς αλλοδαπούς που συνελήφθησαν.

Αρχικά, οι δυο από τους δράστες ηλικίας 26 και 22 χρόνων φέρονται ότι χτύπησαν έναν 28χρονο αλλοδαπό και τον λήστεψαν, αρπάζοντάς του το κινητό του και 40 ευρώ. Όμως, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε τον 26χρονο σε διάφορα σημεία του σώματός του! Οι μάρτυρες κάλεσαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες και στους τρεις αλλοδαπούς και τους προσήγαν στην Ασφάλεια για προανάκριση.

Τελικά, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 26χρονου και του 22χρονου για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών και σε βάρος του 28χρονου για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πρόκληση σωματικών βλαβών. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών που τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης