Κρήτη: Συλλήψεις 45 αλλοδαπών που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια

aerodromio-irakleiou

Στις κατά τόπους Αρχές των αεροδρομίων οι αλλοδαποί υπέδειξαν στους ελέγχους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Πολωνίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Συρίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ολλανδίας και Αιθιοπίας

Σαρανταπέντε αλλοδαποί, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα προς κυρίως ευρωπαϊκές χώρες, συνελήφθησαν σε αεροδρόμια της Κρήτης.

Πρόκειται για 30 άνδρες και 14 γυναίκες, από 18 έως 45 ετών, και ένα ανήλικο αγόρι. Στις κατά τόπους Αρχές των συγκεκριμένων αεροδρομίων οι αλλοδαποί υπέδειξαν στους ελέγχους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Πολωνίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Συρίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ολλανδίας και Αιθιοπίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμούς τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τσεχία, τη Λετονία και την Ολλανδία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Adekastos

Τώρα, εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα και θα τους ταιζουμε .Πως θα μας αδειάσουν την γωνιά αφού δεν έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα .

Καρανικας

ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΟΥΝ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4480305

Το πλήρωμα συνελήφθη για πρόκληση ναυαγίου με πρόθεση - Φέρονται να υποστήριξαν ότι είχαν ξεκινήσει από τη Συρία με προορισμό τη Μάλτα με σκοπό να παραδώσουν το 40μετρο σκάφος- Δεν έπεισαν στις καταθέσεις τους