Ιστορία ελληνικής τρέλας: Δρόμος στη Γλυφάδα ασφαλτοστρώθηκε μισός λόγω... διαμάχης με το Ελληνικό!

Ιστορία ελληνικής τρέλας: Δρόμος στη Γλυφάδα ασφαλτοστρώθηκε μισός λόγω... διαμάχης με το Ελληνικό!

Ο δήμαρχος ελληνικού σταμάτησε τις εργασίες καθώς δεν είχε ενημερωθεί, ούτε ο δήμος του, ούτε οι τεχνικές υπηρεσίες - Δεσμεύτηκε για  ολοκλήρωση των εργασιών το προσεχές διάστημα

glyfadaelliniko0
Μία ιστορία απίστευτης τρέλας εκτυλίσσεται στα σύνορα των δήμων Ελληνικού και Γλυφάδας με αφορμή έναν δρόμο, ο οποίος... έχει ασφαλτοστρωθεί μόνο στο ένα κομμάτι του.

Η διαμάχη ξεκίνησε, όταν ο δήμος Γλυφάδας θέλησε να αποκαταστήσει το οδόστρωμα στην οδό Γούναρη, καθώς το άλλο σημείο ανήκει στο δήμο Ελληνικού και συνεπώς η συντήρησή του θεωρείται αρμοδιότητα του εν λόγω δήμου.

Ο δήμαρχος ελληνικού σταμάτησε τις εργασίες καθώς δεν είχε ενημερωθεί, ούτε ο δήμος του, ούτε οι τεχνικές υπηρεσίες.

Όπως δήλωσε στον σκάι ο ο κ.Γιάννης Κωνσταντάτος, όλα θα γίνονταν με μία απλή συνεννόηση, αν επέτρεπε ο δήμαρχος της Γλυφάδας να σταλεί ο φάκελος στην υπηρεσία. Εάν σε περίπτωση που γίνει ένα ατύχημα, συνυπεύθυνος δεν θα είναι ούτε ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, ούτε η τεχνική υπηρεσία, που εν αγνοία μας πήγε να εκτελεστεί αυτό το έργο.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γλυφάδας προθυμοποιήθηκε να καλύψει τα έξοδα και του όμορρου δήμου, κάτι που ωστόσο δεν έγινε δεκτό. Πάντως, ο δήμαρχος Ελληνικού δεσμεύθηκε ότι το προσεχές διάστημα θα ασφαλτοστρωθεί το κομμάτι του δρόμου.


1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης