Έπιασαν καταζητούμενο ληστή με δυο καταδίκες

Έπιασαν καταζητούμενο ληστή με δυο καταδίκες

Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 26χρονου Έλληνα εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών

peripolikoοο
Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου σε ένα νεαρό φυγόποινο που εντοπίστηκε μετά από τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο στην πόλη και διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι είχε καταδικαστεί δυο φορές για ληστείες.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 26χρονου Έλληνα εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών. Με εντολή του εισαγγελέα, μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.

*** Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 49χρονου Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Πάτρα. Σύμφωνα με αυτήν του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 19 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ και ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 29χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Κλείσιμο
*** Πάλι στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 29χρονος Σύρος, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης