Στο ΣτΕ μετρούν τις ζημιές από την επίθεση του Ρουβίκωνα

ste04

Συνολικά 11 παράθυρα γραφείων και τα τζάμια της κεντρικής πόρτας εισόδου έσπασαν κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης ενώ ζημιές σημειώθηκαν στη μαγνητική πύλη και στη συσκευή ελέγχου χειραποσκευών-δεμάτων (xray)

Την ώρα που ο Ρουβίκωνας συνεχίζει ανενόχλητος τη δράση του στο Συμβούλιο της Επικρατείας μετρούν τις ζημιές, που προκλήθηκαν από την «παρέμβαση» της αναρχικής συλλογικότητας στο Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας στις 21 Μαΐου.

Συνολικά 11 παράθυρα γραφείων και τα τζάμια της κεντρικής πόρτας εισόδου έσπασαν κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης ενώ ζημιές σημειώθηκαν στη μαγνητική πύλη και στη συσκευή ελέγχου χειραποσκευών-δεμάτων (xray) του Σ.τ.Ε.

Οπως σημειώνεται στην από 31 Μαΐου απόφαση ανάθεσης της διαχειριστικής επιτροπής του Σ.τ.Ε, «εξαιτίας του επείγοντος, αφού το ζήτημα αφορά την ασφάλεια του δικαστηρίου», ανατίθεται στη συντηρήτρια εταιρεία η αποκατάσταση των ζημιών «που προκλήθηκαν στη μαγνητική πύλη και τη συσκευή xray του Σ.τ.Ε κατά την επίθεση, στις 21.5.2018, μελών του “Ρουβίκωνα”».

Το ύψος της συγκεκριμένης δαπάνης ανέρχεται σε 824,60 ευρώ ενώ αντίστοιχο είναι και το κόστος (719ευρώ) για την «αντικατάσταση τζαμιών στη δίφυλλη κεντρική πόρτα εισόδου και σε 11 παράθυρα γραφείων και κλιμακοστασίου».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΣΤΟΝ ΤΟΣΚΑ

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ''ΠΑΙΔΑΚΙΑ'' ΑΠΛΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ! ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ''ΞΑΠΛΑ'' !!!!

Τάσος

Όπως μας είπε ο επαγγελματίας της προπαγάνδας Τόσκας, αυτό γίνεται απο διαδηλωτές κάθε μέρα στον Λευκό Οίκο. Πως τους ανεχόμαστε ακόμη συνέλληνες, σαν πολύ δεν το τράβηξαν το σχοινί ....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης