Ανήλικος μέλος σπείρας με πέντε κλοπές στο Ηράκλειο

Ανήλικος μέλος σπείρας με πέντε κλοπές στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις 

astynomia11
Πλούσια λεία σε μετρητά και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνούσε τα 10.000 ευρώ, είχαν αποκομίσει τα μέλη μιας σπείρας που χτυπούσε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Μεταξύ των τεσσάρων Ελλήνων που ταυτοποιήθηκαν, ήταν και ένα ανήλικο αγόρι.

Από τις 22 Σεπτεμβρίου του 2017 ως τις 10 Φεβρουαρίου φέτος, ο ανήλικος μαζί με έναν 55χρονο και δυο γυναίκες ηλικίας 43 και 38 χρόνων είχαν διαπράξει συνολικά πέντε διαρρήξεις, αλλά οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος του 47χρονου πατέρα του ανήλικου σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

*** Τριάμισι χρόνια μετά την διάρρηξη ενός εργοταξίου στο 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σπάρτης- Γυθείου, από την έρευνα της Ασφαλείας Σπάρτης ταυτοποιήθηκε ο δράστης. Πρόκειται για έναν 30χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είχε εισβάλει στον χώρο στις 30 Ιανουαρίου του 2015 και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

*** Από την Ασφάλεια Καλαμάτας εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει σε ένα όχημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, στις 12 Μαρτίου. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 23 και 26 χρόνων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Κλείσιμο
*** Έξω από το σπίτι ενός 34χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Οιχαλίας το μοτοποδήλατο που είχε κλαπεί στις 7 Μαΐου από άλλο χωριό της περιοχής. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης