Ανατίναξαν μηχάνημα ΑΤΜ τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι

atm

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους

Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν, στις 03:25, μηχάνημα ΑΤΜ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ, στην οδό Αγίας Παρασκευής, στο Χαλάνδρι.

Οι δράστες, αφού ανατίναξαν το ΑΤΜ με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου, πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Γιαννης

Το τερμάτισαν στην Αστυνομία. Πόσο μακριά είναι το αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου από το σούπερ μάρκετ?

Αυστηροποιηστε

τις ποινές και κάνετε πιο δύσκολη την ζωή στις φυλακές (κατάργηση αδειών, υποχρεωτική Εργασία, περιορισμός επικοινωνίας, κτλ) ούτως ώστε ο εν δυνάμει κακοποιός σταθμίζοντας τις συνέπειες της πράξης του εφόσον συλληφθεί να αποτρέπεται από την διάπραξη της. Αν προτιμάτε βέβαια το πολιτικώς ορθόν, λουστείτε τους εγκληματίες και μόκο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

theodorakis

Ανοιχτή εκδήλωση για τη θρησκευτική ελευθερία στο σχολείο, στην οποία συμμετείχαν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Κωνσταντίνος Μενουδάκος

gab-parask-1

«Σε διεκδικητικού χαρακτήρα πρόσκαιρες καταλήψεις χώρων από φοιτητές με φθορές ή μη προτείνεται η δημιουργία Μόνιμης Επιτροπής διαπραγμάτευσης και Επικοινωνίας σε κάθε ΑΕΙ η οποία θα είναι αρμόδια για να συζητά με τους φοιτητές που προβαίνουν διεκδικητικού χαρακτήρα καταλήψεις χώρων»