Γρεβενά: Εξάρθρωσαν σπείρα διακινητών χασίς με μεγάλη φυτεία

Γρεβενά: Εξάρθρωσαν σπείρα διακινητών χασίς με μεγάλη φυτεία

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση με την συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. για την εξάρθρωση της σπείρας

elas_002
Ένας ηλικιωμένος ήταν ο «εγκέφαλος» της συστηματικής διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης σε περιοχές των Γρεβενών και της Κοζάνης, στην οποία εμπλέκονται το δεξί του χέρι και τρία «βαποράκια», όλοι Έλληνες.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση με την συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. για την εξάρθρωση της σπείρας. Με ταυτόχρονες εφόδους στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους, συνελήφθησαν ο 68χρονος που προμήθευε μέσω ενός 50χρονου τα ναρκωτικά στους τρεις διακινητές ηλικίας 32, 47 και 50 χρόνων.

Οι δράστες διατηρούσαν μια μεγάλη χασισοφυτεία από 195 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,95 εκατοστών, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 11 συσκευασίες που περιείχαν δυο κιλά και 428,16 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, σπόροι κάνναβης βάρους 107 γραμμαρίων και άλλοι 71 σπόροι ξεζωριστά, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός τρίφτης, ένα σπρέι πιπεριού, τέσσερα κινητά με πέντε κάρτες SIM και 40 ευρώ.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια, κατοχή και πώληση ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης