Αγρίνιο: 13χρονος τσιγγάνος έκλεψε 79χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του

Αγρίνιο: 13χρονος τσιγγάνος έκλεψε 79χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του

Ο νεαρός δράστης διέφυγε, αλλά αργότερα τον εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του

agr24
Οπλισμένος με περίσσιο θράσος και αποφασίστηκε πλησίασε το αυτοκίνητο ενός ηλικιωμένου ένας 13χρονος τσιγγάνος για να ζητιανέψει. Όταν, όμως, ο 79χρονος ο οποίος βρισκόταν μέσα αρνήθηκε να του δώσει χρήματα, τα... πήρε μόνος του από το ανοιχτό παράθυρο μαζί με το κινητό του!

Ο λιλιπούτειος “μακρυχέρης” έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά τον ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου στο σπίτι του στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα, όπου τον συνέλαβαν και βρήκαν τα 300 ευρώ και το κινητό που είχε κλέψει από τον ηλικιωμένο. Ο μικρός αφέθηκε ελεύθερος μετά τον σχηματισμό δικογραφίας για κλοπή σε βάρος του, στην οποία περιλαμβάνονται και οι γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Παριστάνοντας τους πελάτες μπήκαν τέσσερις τσιγγάνοι σε ένα κατάστημα σε περιοχή των Σερρών, αλλά απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη και κατάφεραν να “βουτήξουν” 40 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο, πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί του τμήματος Βισαλτίας εξιχνίασαν την κλοπή, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου και μιας 52χρονης, την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και συνεχίζουν την προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τους άλλους δυο συνεργούς τους.

*** Στην αγροικία ενός 43χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων είχε τρυπώσει στις 11 Μαΐου ένας 54χρονος Έλληνας και είχε αρπάξει διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου βρήκαν τα κλεμμένα αντικείμενα στην κατοχή του δράστη, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης