Ληστεία σε τράπεζα της Καρδίτσας

Ηράκλειο: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με λεία 150.000 ευρώ

Σε αναζήτηση των δραστών που λήστεψαν το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Προάστιο Καρδίτσας βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές...

Σε αναζήτηση των δραστών που λήστεψαν το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Προάστιο Καρδίτσας βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις ένοπλοι, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με αποκριάτικες μάσκες, εισέβαλαν, λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι, στην τράπεζα σπάζοντας τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου - η οποία δεν ήταν κλειδωμένη - με το πίσω μέρος κυνηγετικής καραμπίνας. Οι δράστες, με δύο καραμπίνες και ένα πιστόλι, απείλησαν όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο υποκατάστημα και αφού πυροβόλησαν τέσσερις φορές προς τις κάμερες ασφαλείας, τις οποίες τελικά κατέστρεψαν μ’ έναν καλόγερο ρούχων, απέσπασαν όσα χρήματα βρήκαν στα ταμεία.

Στη συνέχεια ζήτησαν από τους υπαλλήλους της τράπεζας να ανοίξουν το Α.Τ.Μ. απειλώντας τους ότι διαφορετικά θα τους σκοτώσουν. Υπό την απειλή, ο υπεύθυνος υπάλληλος του Α.Τ.Μ. άνοιξε το μηχάνημα απ’ όπου οι δράστες αφαίρεσαν και από εκεί χρήματα πριν επιβιβαστούν σε ΙΧ και διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η συνολική λεία των δραστών υπολογίζεται σε περίπου 35.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νίκος

Τι να τις κάνεις τις κάμερες, εφόσον τις καταστρέφουν. Και η ζημιά είναι μεγάλη, γιατί οι κάμερες στοιχίζουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xrch0

Από τις σχετικές καταγραφές τελευταίων χρήσεων του οπλισμού του Τμήματος, προκύπτει ότι ένα από αυτά «χάθηκε» περιέργως τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ άλλο ένα... εξαφανίστηκε, εξίσου μυστηρίωδως, προ δύο-τριών εβδομάδων

12