Ληστεία σε τράπεζα της Καρδίτσας

Ληστεία σε τράπεζα της Καρδίτσας

Σε αναζήτηση των δραστών που λήστεψαν το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Προάστιο Καρδίτσας βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές...

Ηράκλειο: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με λεία 150.000 ευρώ
Σε αναζήτηση των δραστών που λήστεψαν το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Προάστιο Καρδίτσας βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις ένοπλοι, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με αποκριάτικες μάσκες, εισέβαλαν, λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι, στην τράπεζα σπάζοντας τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου - η οποία δεν ήταν κλειδωμένη - με το πίσω μέρος κυνηγετικής καραμπίνας. Οι δράστες, με δύο καραμπίνες και ένα πιστόλι, απείλησαν όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο υποκατάστημα και αφού πυροβόλησαν τέσσερις φορές προς τις κάμερες ασφαλείας, τις οποίες τελικά κατέστρεψαν μ’ έναν καλόγερο ρούχων, απέσπασαν όσα χρήματα βρήκαν στα ταμεία.

Στη συνέχεια ζήτησαν από τους υπαλλήλους της τράπεζας να ανοίξουν το Α.Τ.Μ. απειλώντας τους ότι διαφορετικά θα τους σκοτώσουν. Υπό την απειλή, ο υπεύθυνος υπάλληλος του Α.Τ.Μ. άνοιξε το μηχάνημα απ’ όπου οι δράστες αφαίρεσαν και από εκεί χρήματα πριν επιβιβαστούν σε ΙΧ και διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η συνολική λεία των δραστών υπολογίζεται σε περίπου 35.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης