Χανιά: Τον έπιασαν με όπλο και χάπια και ομολόγησε τέσσερις κλοπές

Χανιά: Τον έπιασαν με όπλο και χάπια και ομολόγησε τέσσερις κλοπές

Ο δράστης προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι ένα κόσμημα αξίας 400 ευρώ που είχε στην κατοχή του είχε κλαπεί από επιχείρηση της περιοχής

syllipsi
Αλυσιδωτές εξιχνιάσεις κλοπών προκάλεσε η σύλληψη ενός 38χρονου Έλληνα, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο στα Χανιά και πάνω του βρέθηκαν μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser και ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Ο δράστης προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι ένα κόσμημα αξίας 400 ευρώ που είχε στην κατοχή του είχε κλαπεί την περασμένη Παρασκευή από μια επιχείρηση της περιοχής και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του. Μετά από αυτό, ο 38χρονος ανακρίθηκε για τρεις απόπειρες κλοπής που είχαν γίνει σε επιχειρήσεις της πόλης το πρωί της Δευτέρας και παραδέχθηκε ότι αυτός τις διέπραξε.

Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης