Φορτίο- «μαμούθ» με ηρωίνη στην Ηγουμενίτσα

Φορτίο- «μαμούθ» με ηρωίνη στην Ηγουμενίτσα

Ένα από τα μεγαλύτερα φορτία ηρωίνης που κατασχέθηκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος εντόπισαν και κατέσχεσαν οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού...

Ένα από τα μεγαλύτερα φορτία ηρωίνης που κατασχέθηκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος εντόπισαν και κατέσχεσαν οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κρυμμένο σε μια νταλίκα με προορισμό την Ιταλία!

Το φορτίο του «λευκού θανάτου» δεν ξέφυγε από τα… ρουθούνια του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, που αντέδρασε θετικά όταν μύρισε τα κρυμμένα ναρκωτικά. Οι άνδρες του Λιμενικού έκαναν «φύλλο και φτερό» την νταλίκα και ανακάλυψαν 220 πακέτα με καθαρή ηρωίνη βάρους 500 γραμμαρίων το καθένα, κρυμμένα μέσα σε ειδικές κρύπτες στα τοιχώματά της.

Ο 34χρονος Σέρβος οδηγός της νταλίκας, που είχε προορισμό την Ιταλία, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας. Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί του Λιμενικού, πρόκειται για μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και για την κατάσχεση ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Ιταλίας και η Ιντερπόλ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης