Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα Ιρακινών που λήστεψαν Πακιστανό

Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα Ιρακινών που λήστεψαν Πακιστανό

Οι τέσσερις δράστες περικύκλωσαν το θύμα και άρχισαν να το χτυπούν - Άρπαξαν 100 ευρώ και ένα κινητό

ig15
Χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δυο από τους τέσσερις αλλοδαπούς οι οποίοι χτύπησαν και λήστεψαν έναν Πακιστανό στην Ηγουμενίτσα.

Η ληστεία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν οι τέσσερις Ιρακινοί δράστες περικύκλωσαν έναν 24χρονο από το Πακιστάν που πήγαινε στο σπίτι του και άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν τον εξουδετέρωσαν, άρπαξαν από τις τσέπες του 100 ευρώ και ένα κινητό και τράπηκαν όλοι μαζί σε φυγή. Από τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως μόλις το θύμα κατήγγειλε την ληστεία, εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα δυο από τους δράστες ηλικίας 24 και 28 χρόνων, οι οποίοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκαν και τα στοιχεία των δυο ομοεθνών συνεργών τους ηλικίας 28 και 35 χρόνων που πρόλαβαν να διαφύγουν. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία και παράνομη είσοδο στη χώρα, οι οποίες βαρύνουν και τους δυο αναζητούμενους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης