Συνέλαβαν τον «πιστολέρο» της Μεσσηνίας

Συνέλαβαν τον  «πιστολέρο» της Μεσσηνίας

Από  την πρώτη στιγμή ήταν γνωστός  στην Αστυνομία ο «εγκέφαλος»  της ληστείας με πυροβολισμούς  σε παραλιακό κέντρο της Κυπαρισσίας,  που συνελήφθη μετά από αναζητήσει 19 ημερών...

Από  την πρώτη στιγμή ήταν γνωστός  στην Αστυνομία ο «εγκέφαλος»  της ληστείας με πυροβολισμούς  σε παραλιακό κέντρο της Κυπαρισσίας,  που συνελήφθη μετά από αναζητήσει 19 ημερών. Ο δράστης είχε διαφύγει με το αυτοκίνητο ενός υπαλλήλου του καταστήματος, αφού τον απήγαγε και τον ανάγκασε να οδηγήσει!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και η σύζυγός του είχαν αναγνωρίσει τον 29χρονο Έλληνα κάτοικο της περιοχής που όρμησε μαζί με άλλους δύο άνδρες στο μαγαζί του στο Καλό Νερό Μεσσηνίας τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου και, αφού πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό με κοντόκαννη καραμπίνα, άρπαξαν 2.200 ευρώ.

Οι  δράστες κατέβασαν από το αυτοκίνητο τον υπάλληλο και τράπηκαν σε φυγή.

Το κλεμμένο με αυτό, για να το εγκαταλείψουν  στη θέση Μεμί της Κυπαρισσίας, όπου εντοπίστηκε αργότερα. Οι δύο συνεργοί του 29χρονου συνελήφθησαν μετά από  λίγες μέρες και ο ίδιος  αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης της  ανακρίτριας Κυπαρισσίας. Τελικά, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τον συλλάβουν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης