Από τις Σέρρες στις φυλακές Νιγρίτας 63χρονος φυγόποινος

Από τις Σέρρες στις φυλακές Νιγρίτας 63χρονος φυγόποινος

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 15 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ

xeiropedes
Έβγαλε «λαγό» ο έλεγχος που έκαναν το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε έναν 63χρονο Έλληνα σε περιοχή των Σερρών, καθώς προέκυψε όχι μόνο ότι ήταν φυγόποινος αλλά και ότι η ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του ήταν ιδιαίτερα βαριά.

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 15 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ. Έτσι, ο 63χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, που έδωσε εντολή να μεταχθεί στις φυλακές Νιγρίτας.

*** Στα δίχτυα των αστυνομικών του τμήματος Παιονίας έπεσε ένας 28χρονος Σκοπιανός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης με την κατηγορία της κλοπής, ενώ για τον ίδιο λόγο του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου. Ωστόσο, παρέμενε ασύλληπτος και γι' αυτό εκδόθηκε το ένταλμα. Ο νεαρός από την π.Γ.Δ.Μ. συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς και οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα με εντολή του τοπικού εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης