Ως τσαντάκιας ξέφυγε, ως πορτοφολάς συνελήφθη!

Ως τσαντάκιας ξέφυγε, ως πορτοφολάς συνελήφθη!

Ο δράστης μπήκε το πρωί της Παρασκευής σε ένα κατάστημα, φρόντισε να απασχολήσει την 54χρονη ιδιοκτήτρια και έκλεψε το πορτοφόλι της που είχε μέσα 120 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

xeiropedes
Πριν από δέκα ημέρες είχε αρπάξει με τη βία την τσάντα μιας 58χρονης γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη, αλλά κατάφερε να διαφύγει ένας 28χρονος Έλληνας. Όταν, όμως, αποφάσισε να αλλάξει τρόπο δράσης και έγινε… πορτοφολάς, συνελήφθη.

Ο δράστης μπήκε το πρωί της Παρασκευής σε ένα κατάστημα, φρόντισε να απασχολήσει την 54χρονη ιδιοκτήτρια και έκλεψε το πορτοφόλι της που είχε μέσα 120 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Στο σπίτι του νεαρού βρέθηκε το πορτοφόλι, αλλά και η τσάντα της 58χρονης που όταν την άρπαξε είχε μέσα 200 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα. Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία και κλοπή, ενώ εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης