Έβρος: Έπιασαν Βούλγαρο που διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα

Έβρος: Έπιασαν Βούλγαρο που διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο αλλοδαπός είναι για κλοπή και παροχή συνδρομής στην είσοδο μη νόμιμων μεταναστών στην Βουλγαρία

xeiropedes_0-1
Ο έλεγχος στοιχείων που έγινε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε έναν 40χρονο Βούλγαρο στο Τυχερό του Έβρου, απέδειξε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του που είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο αλλοδαπός είναι για κλοπή και παροχή συνδρομής στην είσοδο μη νόμιμων μεταναστών στην Βουλγαρία. Βάσει το εντάλματος, ο 40χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης που δρομολόγησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην γειτονική χώρα.

*** Σε τυχαίο έλεγχο συνελήφθη στο Αίγιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και μια 34χρονη Ελληνίδα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για υπόθεση ναρκωτικών, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Έτσι, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου μεταφέρθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Τεμπών ένας 50χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών.

*** Στην Πάτρα, άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν μετά από έλεγχο έναν 44χρονο Πακιστανό, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Στη Ρόδο, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 45χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για κλοπή με ποινή φυλάκισης ενός έτους, αλλά και έναν 35χρονο Έλληνα που και αυτός είχε καταδικαστεί για κλοπές σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

*** Την 04-05-2018 συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης