Βίντεο: «Στάζουν» νερό τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη

lewforeio_thes

Το πρόβλημα είναι εμφανές κάθε φορά που βρέχει, όπως σήμερα – Σε ορισμένα σημεία των λεωφορείων δεν βρίσκεται ψυχή, κι αυτό επειδή οι σταγόνες της βροχής πέφτουν και μέσα

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται αρκετά λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, όπως καταγγέλλει το seleo.gr.

Το πρόβλημα γίνεται εμφανές μέρες με βροχή, όπως οι σημερινοί, που οι πολίτες επιλέγουν να μετακινηθούν με μεταφορικά μέσα, μεταξύ αυτών και λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Όμως, πολίτες που χρησιμοποίησαν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, σε μερικά δρομολόγια δεν μπορούσαν να σταθούν και πολύ άνετα. Κι αυτό, επειδή σταγόνες βροχής έμπαιναν μέσα στα λεωφορεία, βρέχοντας τους επιβάτες. Κάθε φορά που έστριβε το λεωφορείο, οι σταγόνες γίνονταν κανονική βροχή...

Το βίντεο που δημοσιεύει το seleo.gr είναι τραβηγμένο από ένα λεωφορείο που στη μέση δεν καθόταν κανείς, λόγω των σταγόνων της βροχής.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Ιωάννης

Τα λεωφορεία έσταζαν ανέκαθεν, το θέμα είναι γιατί τώρα που μπορούσαν δεν τα δώσανε σε κάποιον ιδιώτη για να τα εξυγιάνει προκειμένου να έχουμε σοβαρή συγκοινωνία ? αυτό είναι το λάθος της κυβέρνησης. Επίσης γιατί από τότε που τα έχει πάρει η κυβέρνηση έχει απολύσει όλους τους ελεγκτές με αποτέλεσμα να μπαίνει ο κάθε πικραμένος και να γίνεται της κακομοίρας ? Πολλά λάθη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Σαλονικια

Συχνό φαινόμενο τουλάχιστον 15 χρόνια τώρα.....

ΑΑΑ

Τα παραπονα σας στον πατέρα του Νικου Παππά που ο γιοκας του διορισε διευθυντή

Φ

Ε, ας κρατάνε μια ομπρέλα.

Πόπη

Για σκέψου ! Τόσα χρόνια τα τρωκτικά της ΝΔ και του Πασόκ που είχαν τα λεωφορεία στην κατοχή τους δεν έσταζαν. Ξαφνικά, επί Σύριζα άρχισαν να στάζουν. Θαύμα, θαύμα !.............. Αντιπολίτευση για κλάματα.

baba

Στην Αθήνα τα λεωφορεία και τρόλεϊ στάζουν χρόνια τώρα.

kz

Ε, και; Εμείς είμαστε Αθηναίοι, δε μας νοιάζει τι γίνεται έξω από την Αθήνα! Δεν είμαστε Έλληνες, είμαστε Αθηναίοι ρε φίλε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

start0

Αλλοθι για την αστυνομία μια ομάδα κουκουλοφόρων, προκειμένου να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, για να τρομοκρατηθούν και να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές - Ακραία στοιχεία και ακροδεξιούς είδε το Μαξίμου

26