Βγήκε από το πλοίο στη Ρόδο φορτωμένος με χασίς

Βγήκε από το πλοίο στη Ρόδο φορτωμένος με χασίς

Ο 30χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών

xasis
«Πάγωσε» ένας 30χρονος επιβάτης του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά, όταν αποβιβάστηκε στο λιμένα Ακαντιάς της Ρόδου και είδε μπροστά του τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Ο τετράποδος ανιχνευτής υπέδειξε αμέσως ως ύποπτο το νεαρό και, όταν οι λιμενικοί άνοιξαν τις αποσκευές του, βρήκαν επιμελώς κρυμμένες μέσα μια πλαστική και μια νάιλον συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 145 γραμμαρίων. Ο 30χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Αιφνιδιαστική έρευνα σε έναν χώρο δίπλα στην κατοικία ενός 29χρονου σε περιοχή της Χαλκιδικής, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου που είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργεί χασισόδεντρα. Πράγματι, ανακάλυψαν τρία δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, ενώ στο σπίτι του βρήκαν και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης