Πεδίον του Άρεως: «Δεν είπα ποτέ ότι σκηνοθέτησα το βιασμό για να αναβάλω τον γάμο μου», λέει η 25χρονη

Πεδίον του Άρεως: «Δεν είπα ποτέ ότι σκηνοθέτησα το βιασμό για να αναβάλω τον γάμο μου», λέει η 25χρονη

Το protothema.gr παρουσιάζει την αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα  - Ζητά να εξεταστεί από ιατροδικαστή

batsiko_mak1
Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα το πρωί η 25χρονη νοσοκόμα που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στις 11 Απριλίου, έπεσε θύμα βιαστή στο Πεδίον του Άρεως.

Η κοπέλα μετέβη με τον συνήγορο της κ. Αντώνη Φούσσα στην Εισαγγελία και προσκόμισε φάκελο στον οποίο περιλαμβάνεται εγγράφως η δική της εκδοχή των πραγμάτων, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών.

Το protothema.gr παρουσιάζει την αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα και ουσιαστικά ξεδιπλώνει το χρονικό των γεγονότων που συνέβησαν στις 8 το βράδυ της 11ης Απριλίου, σύμφωνα πάντα με τη δική της εκδοχή.

Μάλιστα αναφέρει για τη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς και υποστήριζε πως ήταν σκηνοθετημένη η απόπειρα βιασμού και το έκανε για να αναβάλει το γάμο της ότι τελικά «Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε εγώ προέβην σε σχετική ανάκληση και ούτε έδωσα ποτέ τέτοια κατάθεση μου και αν υπάρχει περί αυτού υπογραφή μου, αυτή έγινε εν αγνοία μου και χωρίς ποτέ να μου διαβαστεί η σχετική κατάθεση, την οποία και δεν αποδέχομαι».

Βέβαια, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, θεωρούν αδιανόητο και χωρίς κανένα λόγο να κατασκευάσουν μια τέτοια ομολογία και να αφήσουν έναν βιαστή να κυκλοφορεί ελεύθερος στην Αθήνα. Εκτιμούν δε, ότι και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από κάμερες κ.λ.π., δείχνουν με βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε τέτοιο συμβάν.

«Η 25χρονη εμφανίστηκε σήμερα μαζί μου στον αρμόδιο εισαγγελέα και υπέβαλε σχετική αίτηση με την οποία ζητεί πέραν των άλλων να της δοθεί η ευκαιρία να καταθέσει και να επαναλάβει κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και σαφή ότι η απόπειρα βιασμού εις βάρος της είναι μια πραγματικότητα. Επίσης, διαμαρτύρεται διότι δεν την έστειλαν όπως είχαν υποχρέωση σε ιατροδικαστή να εξεταστεί γιαυτό υποβάλλει αίτημα να εξεταστεί έστω και τώρα και επίσης διαμαρτύρεται διότι οι αστυνομικοί ενώ της είχαν ορίσει ραντεβού να καταθέσει, αιφνιδίως έδιωξαν τη δικογραφία. Όλα αυτά τα θέματα θα τα χειριστεί ο αρμόδιος εισαγγελέας και θα κριθεί η υπόθεση συνολικά» τονίζει στο protothema.gr o κ. Αντώνης Φούσσας.

Ο συνήγορος της 25χρονης, Αντώνης Φούσσας

Κλείσιμο

Η νεαρή σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σουρας προκείμενου να τη στηρίξει να σταθεί στα πόδια της. Υπενθυμίζεται, ότι η δικογραφία της υπόθεσης έχει φύγει από την αστυνομία και έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ σε βάρος της 25χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για ψευδορκία και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

Διαβάστε ολόκληρη την αναφορά της 25χρονης νοσηλεύτριας:










antigrafo01
antigrafo02
antigrafo03
antigrafo04
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης