Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Αστυνομικοί που τρώνε ξύλο και αποδεκατισμένες διμοιρίες στη Θεσσαλονίκη

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Αστυνομικοί που τρώνε ξύλο και αποδεκατισμένες διμοιρίες στη Θεσσαλονίκη

« Κάτι δε γίνεται σωστά. Οι συνάδελφοί μου είναι αγανακτισμένοι. Πρέπει να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Θεόφιλος Παπαδάκης

4014076
Για αποδεκατισμένες, ολιγάριθμες διμοιρίες και αστυνομικούς που “τρώνε ξύλο” από διαδηλωτές κάνει λόγο σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Θεόφιλος Παπαδάκης δίνοντας με δύο λόγια την εικόνα που επικρατεί στις αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, τονίζει ότι η Αστυνομία πρέπει να ξεφύγει από “το κακώς εννοούμενο "αμυντικό δόγμα" ενώ επισημαίνει πως “το προσωπικό πρέπει επιτέλους ενισχυθεί και να τηρούνται οι οροι αφού, αυτα που έγιναν με διμοιρίες ΥΜΕΤ Θεσσαλονίκης το τελευταίο χρονικο διάστημα στους πλειστηριασμούς και στο προξενείο ΗΠΑ είναι απαράδεκτα και δυστυχώς η ηγεσία, όπως αποδεικνύεται, κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις”.

Μάλιστα αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικού σε εμπορικό κέντρο δίπλα στο αμερικανικό προξενείο, από διαδηλωτή επισημαίνει πως «Οι διμοιρίες πρέπει να απαρτίζονται από 25 άτομα και εκείνη τη στιγμή, απαρτιζόταν από 8-10 άτομα της ΥΜΕΤ. Ο διαδηλωτής χτυπούσε το συνάδελφο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια του, μετά το περιστατικό» και προσθέτει:

«Παράτυπα έγινε, αυτό που έγινε. Κακώς δεν έγινε σύλληψη. Έπρεπε να γίνει, αυτεπάγγελτα». Μάλιστα, υπογράμμισε πως «Θα πρέπει να υποβληθούν μαζικές αγωγές για την αποζημίωση του συναδέλφου και προς την ηγεσία της Αστυνομίας, στη Θεσσαλονίκη» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε άλλο ένα περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων κατά των πλειστηριασμών στο κέντρο της πόλης.

«Στη Θεσσαλονίκη οι διμοιρίες τρώνε ξύλο. Κάτι δε γίνεται σωστά. Οι συνάδελφοί μου είναι αγανακτισμένοι. Πρέπει να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλος Παπαδάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης