Καβάλα: Θα άνοιγαν δικό τους παντοπωλείο με τα… κλοπιμαία

Καβάλα: Θα άνοιγαν δικό τους παντοπωλείο με τα… κλοπιμαία

Τρεις Έλληνες, μεταξύ τους και μία κοπέλα, άδειασαν κυριολεκτικά το μαγαζί

kavalapad01
Εντελώς άδειο άφησαν το παντοπωλείο που διέρρηξαν στην Καβάλα τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων μια νεαρή κοπέλα! Με όσα άρπαξαν από μέσα, θα μπορούσαν να… ανοίξουν δικό τους μαγαζί, ενώ διέρρηξαν ακόμη μια επιχείρηση και δυο οχήματα και έκλεψαν ένα άλλο.

«Εγκέφαλος» της σπείρας ήταν ένας 27χρονος που συμμετείχε σε όλες τις κλοπές και απόπειρες, κάποιες από τις οποίες διέπραξε μόνος του, όπως την κλοπή ενός ανασφάλιστου Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Στις υπόλοιπες κλοπές, είχε συνεργούς την 21χρονη φίλη του που επίσης συνελήφθη και έναν 36χρονο που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Από το παντοπωλείο και από το ένα από τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που παραβίασαν, οι τρεις δράστες «σήκωσαν» 800 ευρώ, πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, στιγμιαία λαχεία, κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητών, εισιτήρια λεωφορείων, 14 φιάλες αλκοολούχων ποτών και τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και οράσεως. Ακόμη, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μία επιχείρηση χωρίς να τα καταφέρουν.

Το ζευγάρι, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και κλοπή τροχοφόρου κατά περίπτωση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν την προανάκριση ερευνώντας αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης