Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για βόμβα... άγνωστη στην Αστυνομία!

Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για βόμβα... άγνωστη στην Αστυνομία!

Η ομάδα αντιεξουσιαστών ισχυρίζεται ότι τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων - Έρευνα για ίχνη από την έκρηξη

euelpidon
Πολλά ερωτηματικά έχουν προκληθεί μετά την ανακοίνωση ομάδας αντιεξουσιαστών που ανέλαβε την ευθύνη για έκρηξη βόμβας στην Ευελπίδων, καθώς η αστυνομία φέρεται να μην έχει καταγράψει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η ομάδα «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου / FAI-FRI» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναλαμβάνει την ευθύνη για «ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων» τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 24 Μαρτίου.

«Τοποθετήσαμε σε φυλάκιο στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων της Ευελπίδων, ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, κάτι ωστόσο που δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με το αντιεξουσιαστικό γκρουπ, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς Γιαγτζόγλου, Ντάλιο, Ρωμανό, Πολίτη, Χαρίση, Γ. Τσάκαλο, αλλά και τις εκκενώσεις των υπό κατάληψη κτιρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Η Αστυνομία, αν και φέρεται να μην έχει περάσει στα αρχεία της την έκρηξη που επικαλείται η αντιεξουσιαστική ομάδα, ερευνά την υπόθεση και την περιοχή, προκειμένουν να εντοπίσει ίχνη από εκρηκτικό μηχανισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης