Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για βόμβα... άγνωστη στην Αστυνομία!

euelpidon

Η ομάδα αντιεξουσιαστών ισχυρίζεται ότι τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων - Έρευνα για ίχνη από την έκρηξη

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκληθεί μετά την ανακοίνωση ομάδας αντιεξουσιαστών που ανέλαβε την ευθύνη για έκρηξη βόμβας στην Ευελπίδων, καθώς η αστυνομία φέρεται να μην έχει καταγράψει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η ομάδα «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου / FAI-FRI» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναλαμβάνει την ευθύνη για «ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων» τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 24 Μαρτίου.

«Τοποθετήσαμε σε φυλάκιο στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων της Ευελπίδων, ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, κάτι ωστόσο που δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με το αντιεξουσιαστικό γκρουπ, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς Γιαγτζόγλου, Ντάλιο, Ρωμανό, Πολίτη, Χαρίση, Γ. Τσάκαλο, αλλά και τις εκκενώσεις των υπό κατάληψη κτιρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Η Αστυνομία, αν και φέρεται να μην έχει περάσει στα αρχεία της την έκρηξη που επικαλείται η αντιεξουσιαστική ομάδα, ερευνά την υπόθεση και την περιοχή, προκειμένουν να εντοπίσει ίχνη από εκρηκτικό μηχανισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sizopoulos

Ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών της Κύπρου, Μαρίνος Σιζόπουλος παρουσίασε ιστορικά ντοκουμέντα για την επιχείρηση της τότε χούντας των συνταγματαρχών στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, να εγκαταστήσουν στρατιωτική χούντα και στη «μεγαλόνησο»

zak0

«Ήταν οροθετικός, ακτιβιστής, ομοφυλόφιλος, drag queen και μιλούσε για όλα αυτά τα πράγματα ανοιχτά. Νομίζω ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερό τους πρόβλημα», αναφέρει, μεταξύ άλλων στο VICE Greece ο αδερφός του Ζακ, Νίκος Κωστόπουλος

2
kozani_kardia

Το σενάριο της άσκησης «ΠΑΝΔΩΡΑ 2018» περιλάμβανε εκκένωση κτιριακών εγκαταστάσεων, παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματίες και εγκλωβισμένους στο κτήριο Διοίκησης και καταμέτρηση του συνόλου του προσωπικού