Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για βόμβα... άγνωστη στην Αστυνομία!

euelpidon

Η ομάδα αντιεξουσιαστών ισχυρίζεται ότι τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων - Έρευνα για ίχνη από την έκρηξη

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκληθεί μετά την ανακοίνωση ομάδας αντιεξουσιαστών που ανέλαβε την ευθύνη για έκρηξη βόμβας στην Ευελπίδων, καθώς η αστυνομία φέρεται να μην έχει καταγράψει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η ομάδα «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου / FAI-FRI» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναλαμβάνει την ευθύνη για «ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων» τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 24 Μαρτίου.

«Τοποθετήσαμε σε φυλάκιο στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων της Ευελπίδων, ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, κάτι ωστόσο που δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με το αντιεξουσιαστικό γκρουπ, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς Γιαγτζόγλου, Ντάλιο, Ρωμανό, Πολίτη, Χαρίση, Γ. Τσάκαλο, αλλά και τις εκκενώσεις των υπό κατάληψη κτιρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Η Αστυνομία, αν και φέρεται να μην έχει περάσει στα αρχεία της την έκρηξη που επικαλείται η αντιεξουσιαστική ομάδα, ερευνά την υπόθεση και την περιοχή, προκειμένουν να εντοπίσει ίχνη από εκρηκτικό μηχανισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mana_kipros

Παρουσία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Βαρεμένου, συγγενών αγνοουμένων από την Κύπρο και την Ελλάδα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έκανε την Πέμπτη το βράδυ, τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού

evros_aggeloudia_1

«Οι αρχές δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί αρκετά. Κάνω έκκληση σε όλους να με ακούσετε και να βοηθήσετε την οικογένειά μου», λέει μέσω βίντεο στο twitter ο 36χρονος πατέρας και δάσκαλος, Μουράτ Ακτζαμπάι, που σώθηκε την τελευταία στιγμή