Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για βόμβα... άγνωστη στην Αστυνομία!

euelpidon

Η ομάδα αντιεξουσιαστών ισχυρίζεται ότι τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων - Έρευνα για ίχνη από την έκρηξη

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκληθεί μετά την ανακοίνωση ομάδας αντιεξουσιαστών που ανέλαβε την ευθύνη για έκρηξη βόμβας στην Ευελπίδων, καθώς η αστυνομία φέρεται να μην έχει καταγράψει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η ομάδα «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου / FAI-FRI» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναλαμβάνει την ευθύνη για «ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων» τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 24 Μαρτίου.

«Τοποθετήσαμε σε φυλάκιο στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων της Ευελπίδων, ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, κάτι ωστόσο που δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με το αντιεξουσιαστικό γκρουπ, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς Γιαγτζόγλου, Ντάλιο, Ρωμανό, Πολίτη, Χαρίση, Γ. Τσάκαλο, αλλά και τις εκκενώσεις των υπό κατάληψη κτιρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Η Αστυνομία, αν και φέρεται να μην έχει περάσει στα αρχεία της την έκρηξη που επικαλείται η αντιεξουσιαστική ομάδα, ερευνά την υπόθεση και την περιοχή, προκειμένουν να εντοπίσει ίχνη από εκρηκτικό μηχανισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

akyvernito

Οι επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο είναι όλοι καλά στην υγεία τους και επιβιβάστηκαν στο φορτηγό «IVER ACCORD», σημαίας Γιβραλτάρ, ενώ εν συνεχεία μετεπιβιβάστηκαν, το απόγευμα, στο σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά

paidia

Εξετάστηκαν από επταμελή πολυθεματική ομάδα ειδικών γιατρών όλες οι ενδεδειγμένες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο - Ο 35χρονος απαγωγέας φέρεται να είχε ναρκώσει τα παιδιά