Αδριανούπολη: Αίτηση αποφυλάκισης καταθέτουν σήμερα οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών

sdfgsdf

Υπάρχει το ενδεχόμενο αποφυλάκισης, υπάρχει το ενδεχόμενο να ελευθερωθούν με βραχιολάκι

Μια ημέρα μετά την Σύνοδο ΕΕ – Τουρκίας στην Βάρνα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η υπόθεση  οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος τού ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης θεωρείται πολύ πιθανό να εξεταστεί σε λίγες ώρες το θέμα της προφυλάκισης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών ανμένεται να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισης σήμερα.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, θα επισκέπτονταν την Παρασκευή τον εισαγγελέα, για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά την αποφυλάκιση των δύο νέων, δηλαδή αν θα παραμείνουν ή όχι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, μέχρι τη δίκη.

Όπως αναφέρθηκε, επισπεύδονται οι διαδικασίες, χωρίς να υπάρχει κάτι απτό μέχρι στιγμής. Υπάρχει το ενδεχόμενο αποφυλάκισης, υπάρχει το ενδεχόμενο να ελευθερωθούν με βραχιολάκι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το μόνο που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχει επίσπευση διαδικασιών.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη

Να έχετε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη. Οι δύο κρατούμενοι δεν θα αδικηθούν, θα έχουν δίκαιη αντιμετώπιση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gavroglou_8

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις συνέργειες ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι τροπολογίες του για το νέο σύστημα του διορισμού των εκπαιδευτικών και τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π. έτους 2008

danellis_nai

Δύο άτομα που κινούνταν κοντά στο σπίτι του βουλευτή, θεωρήθηκαν ύποπτα και ελέγχθηκαν από αστυνομικούς, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο - Δεν βρέθηκε και κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός, έπειτα από την έρευνα ανδρών του ΤΕΕΜ στο σημείο

22