Η Λέσβος πρώτος σταθμός της «Αποστολής» στην εκστρατεία αγάπης για το Πάσχα

 Η Λέσβος πρώτος σταθμός  της «Αποστολής» στην εκστρατεία αγάπης για το Πάσχα

Παραδόθηκαν δέματα αγάπης σε 162 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

  
Από το Βορειοανατολικό Αιγαίο και ειδικότερα από την  Λέσβο ξεκίνησε φέτος ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την στήριξη   οικονομικά αδύναμων οικογενειών μεταφέροντας το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ότι δεν είναι μόνοι τους, έχουν την φροντίδα, την αγάπη του και αποτελούν βασική προτεραιότητα της αποστολής μας.

 Κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού  με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα, παρέδωσε δέματα αγάπης  σε 162 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Αποστολή του Παπά – Στρατή» στη Καλλονή Λέσβου.

  Ο κ. Δήμτσας μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου,  τονίζοντας, ότι: «η περίοδος της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα  αποτελούν την αφορμή για εσωτερική αναζήτηση. Το Πάσχα είναι το πέρασμα από τον πόνο, τις δυσκολίες, τις απογοητεύσεις, μέσα στα οποία ζει ο άνθρωπος, στο φως, στην ανανέωση, στη λύτρωση και στην Ανάσταση. Σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα που ο καθένας κουβαλά  τον προσωπικό του σταυρό το μήνυμα της Ανάστασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.  Αλλάζοντας τον εαυτό μας με πίστη και δύναμη ψυχής, αλλάζουμε τη ζωή μας».

  Το κοινωνικό παντοπωλείο εγκαινιάστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο τον Απρίλιο του 2016 και σκοπεύει στην κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης 200 οικογενειών (απόρων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών με ανήλικα και ενήλικα παιδιά, μοναχικών ανθρώπων κ.ά.) που χρειάζονται βοήθεια.

  Και αυτή η προσφορά της «Αποστολής» στις ακριτικές περιοχές πραγματοποιήθηκε και με την στήριξη της AEGEAN AIRLINES.
 
 
 
 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

IMG_7666

Στο επίκεντρο της κινητοποίησης, βρίσκονται μισθολογικά και ασφαλιστικά θέματα των δημοσίων υπαλλήλων - Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία - Στη Βουλή και η πορεία του  ΠΑΜΕ  - Κλειστές οι Βασιλίσσης Σοφίας, Αμαλίας, Σταδίου και Πανεπιστημίου

karditsa_aima

Ο ήδη τραυματισμένος άντρας αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες και δε δίστασε να επιτεθεί στην γιατρό: Την κλώτσησε στα πλευρά, ενώ προσπάθησε να την γρονθοκοπήσει  - Το περιστατικό καταδίκασε και ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας

19