Στουρνάρας: Δεν βρήκαν κάτι παράνομο, με κατηγορούν για τα νόμιμα

Στουρνάρας: Δεν βρήκαν κάτι παράνομο, με κατηγορούν για τα νόμιμα

Απάντηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος σε δημοσίευμα

Στουρνάρας: Δεν βρήκαν κάτι παράνομο, με κατηγορούν για τα νόμιμα
Δήλωση-απάντηση σε δημοσίευμα που αναφέρεται στη συνεργασία του με τη Novartis, εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Πιο αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Αφού δεν βρήκαν τίποτε παράνομο, με κατηγορούν τώρα για τα νόμιμα. Η εργασία μου στον ιδιωτικό τομέα για πολλά χρόνια πριν αναλάβω υπουργός, είναι διαφανής, όσο έκδηλη είναι πλέον η εργολαβία του συκοφάντη που ανέλαβε πάλι με λάσπη να ξελασπώσει τους εντολείς του».

Κλείσιμο
Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης δημοσίευσε έγγραφα και πληροφορίες για τη συνεργασία του Γιάννη Στουρνάρα με τη Novartis, στο ρόλο του έμμισθου συμβούλου, το 2011.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Γιάννης Στουρνάρας έλαβε 4.000 ευρώ μεικτά από τη Novartis, για να παρουσιάσει σε μία κλειστού τύπου διαδικασία την τότε οικονομική κατάσταση στην ελληνική αγορά και τις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις.

Κατά τα έγγραφα, η πρώτη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου, δίχως να προσδιορίζεται χρονικά η ημερομηνία της δεύτερης παρουσίασης.

Ωστόσο, κατά τη σύμβαση, η διάρκεια της συγκεκριμένης έμμισθης συνεργασίας Στουρνάρα - Novartis ολοκληρώθηκε στις 31/12/2011.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης