Ζωοκλέφτης συνελήφθη με οπλισμό στην Φθιώτιδα

Γυναίκα διέρρηξε παιδότοπο και άλλα δυο μαγαζιά στην Πάτρα

Κατά τον έλεγχο που έγινε στο όχημα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο ο 41χρονος δεν διέθετε άδεια κατοχής, ένα μαχαίρι, δύο φυσιγγιοθήκες με κυνηγετικά φυσίγγια και έναν φακό κεφαλής

Για κυνήγι είχε ξεκινήσει ένας 41χρονος από την κοινότητα Καλαπόδι στη Λοκρίδα Φθιώτιδας, αλλά ο παράνομος οπλισμός που εντοπίστηκε μέσα στο αγροτικό φορτηγάκι του από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στάθηκε αιτία να αποκαλυφθεί πως ήταν και... ζωοκλέφτης!

Κατά τον έλεγχο που έγινε στο όχημα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο ο 41χρονος δεν διέθετε άδεια κατοχής, ένα μαχαίρι, δύο φυσιγγιοθήκες με κυνηγετικά φυσίγγια και έναν φακό κεφαλής. Ακολούθησε έρευνα στο ποιμνιοστάσιο του λαθροκυνηγού, όπου βρέθηκαν τέσσερις κατσίκες τα ενώτια των οποίων δεν αντιστοιχούσαν με αυτά των δικών του ζώων.

Σύντομα διαπιστώθηκε πως τα ζώα ήταν όσα είχαν απομείνει από τις συνολικά εννέα κατσίκες που είχε κλέψει ο 41χρονος από ένα άλλο ποιμνιοστάσιο στο Ζέλι Φθιώτιδας κι έτσι κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους. Η τύχη των υπόλοιπων διερευνάται, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με  κατηγορίες για ζωοκλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και το φορτηγάκι του κατασχέθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kal2

Με ένα κολλάζ φωτογραφιών και ένα συγκλονιστικό κείμενο εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που χάνουν αγαπημένα πρόσωπα και περιουσίες από τη φωτιά  στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού - «Ευχαριστούμε Μάτι» το μήνυμα του Αμερικανού πρέσβη

5