Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Έγιναν 95 από τους 332 την Τετάρτη

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Έγιναν 95 από τους 332 την Τετάρτη

Επίσης, 133 κηρύχθηκαν άγονοι  και θα επαναληφθούν το επόμενο διάστημα – Τι ανακοίνωσαν οι συμβολαιογράφοι

Από τους 332 πανελλαδικά προγραμματισμένους για χθες ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς διεξήχθησαν 95, κηρύχθηκαν άγονοι 133, ανεστάλησαν 96  και 8 ματαιώθηκαν σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, ως διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών σε ανακοίνωσή του επισημαίνει  ότι, χθες Τετάρτη, 7.3.2018, ημέρα διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, πανελλαδικά είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν 332 πλειστηριασμοί.

Από τους 332 πλειστηριασμούς, οι  95 κρίθηκαν γόνιμοι, οι 96 πλειστηριασμοί ανεστάλησαν κατόπιν συνεννόησης των οφειλετών και του επισπεύδοντα, 8 ματαιώθηκαν και 133 κηρύχθηκαν άγονοι και θα επαναληφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ρίξτε επιτέλους τις Τιμές

Πρέπει να πέσουν πάνω από τριαντα τοις εκατό οι τιμές των ακινήτων ακόμη για να υπάρξει ενδιαφέρον. Τα νέα ζευγάρια έχουν μείωση των αποδοχών στο μισό ενώ τα ακίνητα έχουν πέσει μόνο 20% με ευθύνη κυβέρνησης και τραπεζών που κρατάνε τεχνητά τις τιμές τους ψηλά . Ρίξτε επιτέλους τις τιμές για τα ακίνητα ως δεκα ετών.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΛΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kakos_kairos

Έρχεται ένας από τους ιστορικότερους χιονιάδες των τελευταίων δεκαετιών, λόγω του χαμηλού υψομέτρου της χιονόπτωσης και της μεγάλης έκτασης γεωγραφικά