Ηράκλειο: Υπάλληλος έκλεβε τις αμοιβές από τα εξωτερικά ιατρεία

Ηράκλειο: Υπάλληλος έκλεβε τις αμοιβές από τα εξωτερικά ιατρεία

Έχει διαταχθεί ΕΔΕ – Την απάτη αποκάλυψε γιατρός του νοσοκομείου που διαπίστωσε πως η αμοιβή του δεν ανταποκρινόταν στον αριθμό ασθενών που είχε εξετάσει

Ηράκλειο: Υπάλληλος έκλεβε τις αμοιβές από τα εξωτερικά ιατρεία
Απίστευτη κομπίνα για να βγάζει χρήματα σκαρφίστηκε μια υπάλληλος του ΠΑΓΝΗ η οποία έβαζε στην τσέπη της ένα μέρος της αμοιβής γιατρών που εξέταζαν ασθενείς στα απογευματινά ιατρεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς» η μακρυχέρα υπάλληλος από την περασμένη εβδομάδα έχει τεθεί σε προσωρινή αργία, ενώ αποφασίστηκε να διενεργηθεί και ένορκη διοικητική εξέταση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε και για πόσο χρονικό διάστημα ακολουθούσε αυτή τη μέθοδο.

Η υπάλληλος που εργαζόταν στη γραμματεία των απογευματινών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ακολουθούσε την εξής τακτική. Εισέπραττε τα χρήματα από τους ασθενείς και στη συνέχεια εξέδιξε μια πρωτότυπη απόδειξη για τους αρρώστους κι ένα αντίγραφο για τον γιατρό που τους εξέταζε.

Κλείσιμο
Η ίδια όμως, στη συνέχεια εξέδιδε ένα ακυρωτικό της επίσκεψης, με αποτέλεσμα να μην προβλέπεται αμοιβή για τον γιατρό και τα χρήματα που είχε εισπράξει να καταλήγουν στην τσέπη της.

Η απάτη τελικά αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο όταν γιατρός του νοσοκομείου διαπίστωσε πως η αμοιβή του δεν ανταποκρινόταν στον αριθμό ασθενών που είχε εξετάσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης