Ηράκλειο: Υπάλληλος έκλεβε τις αμοιβές από τα εξωτερικά ιατρεία

Ηράκλειο: Υπάλληλος έκλεβε τις αμοιβές από τα εξωτερικά ιατρεία

Έχει διαταχθεί ΕΔΕ – Την απάτη αποκάλυψε γιατρός του νοσοκομείου που διαπίστωσε πως η αμοιβή του δεν ανταποκρινόταν στον αριθμό ασθενών που είχε εξετάσει

Απίστευτη κομπίνα για να βγάζει χρήματα σκαρφίστηκε μια υπάλληλος του ΠΑΓΝΗ η οποία έβαζε στην τσέπη της ένα μέρος της αμοιβής γιατρών που εξέταζαν ασθενείς στα απογευματινά ιατρεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς» η μακρυχέρα υπάλληλος από την περασμένη εβδομάδα έχει τεθεί σε προσωρινή αργία, ενώ αποφασίστηκε να διενεργηθεί και ένορκη διοικητική εξέταση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε και για πόσο χρονικό διάστημα ακολουθούσε αυτή τη μέθοδο.

Η υπάλληλος που εργαζόταν στη γραμματεία των απογευματινών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ακολουθούσε την εξής τακτική. Εισέπραττε τα χρήματα από τους ασθενείς και στη συνέχεια εξέδιξε μια πρωτότυπη απόδειξη για τους αρρώστους κι ένα αντίγραφο για τον γιατρό που τους εξέταζε.

Η ίδια όμως, στη συνέχεια εξέδιδε ένα ακυρωτικό της επίσκεψης, με αποτέλεσμα να μην προβλέπεται αμοιβή για τον γιατρό και τα χρήματα που είχε εισπράξει να καταλήγουν στην τσέπη της.

Η απάτη τελικά αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο όταν γιατρός του νοσοκομείου διαπίστωσε πως η αμοιβή του δεν ανταποκρινόταν στον αριθμό ασθενών που είχε εξετάσει.

ΣΧΟΛΙΑ (8)

ββ

Γιατί δεν φταίει η διοίκηση που έβαλε την ίδια υπάλληλο να μπορεί να κάνει ακύρωση της πληρωμένης επίσκεψης στο γιατρό; Θα μπορούσε στην περίπτωση μιάς ακύρωσης επίσκεψης που μόλις πληρώθηκε αυτή να γίνεται αφού ενημερωθεί και ο γιατρός,πρωινή ώρα από το λογιστήριο το πρωινό που θα επέστρεφε και τα χρήματα.

Ε (είδες;) Δ (δεν) Ε (είδα...)

Δημόσιος υπάλληλος δεν είναι;Άρα καμμία τιμωρία,θα γίνει καμμία ψευτοΕΔΕ και η υπόθεση θα κουκουλωθει όπως τόσες και τόσες,εξ άλλου ούτε και ο γιατρός θα θέλει περαιτέρω ψαξιματα κ ψαχουλεματα

Η αλεπού γιατρός

Λέτε να εβαζε χέρι και στα φακελάκια ?

άσχετο

απάτη, κλοπή ή υπεξαίρεση ; η πρόσληψη δικαστικού συντάκτη με νομικές γνώσεις, θα ήταν μια καλή ιδέα, νομίζω

vicky

γιά αμεση απόλυση ? συγνώμη ξέχασα ειναι δημόσιος υπάλλλος η κλεφτρομαντάμ ...

.

κατά λάθος έγινε

tsirko

Αποκλειεται...

Και ΣΥΡΙΖΑΙΑ του Πολακη

Απαπαπα τι λετε τωρα ..Συκοφαντια!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός