Στάση εργασίας αύριο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν»

Στάση εργασίας αύριο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν»

Το Σωματείο Εργαζομένων σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί «black out», στο Νοσοκομείο, με «ράντζα και φορεία στους διαδρόμους όλων των κλινικών»

Στάση εργασίας από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, έχει κηρύξει για αύριο το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν», διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται, λόγω των συνθηκών της γενικής εφημερίας.

Το Σωματείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί «black out», στο Νοσοκομείο, με «ράντζα και φορεία στους διαδρόμους όλων των κλινικών».

Σημειώνει επίσης ότι «όλες οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις δημιούργησαν και άρα γνωρίζουν το πρόβλημα και απαξιούν να δώσουν οποιαδήποτε λύση ανακούφισης για τους ασθενείς και το εξοντωμένο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό». 

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν αποδέχονται «το άθλιο καθεστώς των ράντζων και την εργασιακή τους εξόντωση». Απαιτούν από το υπουργείο Υγείας «να φροντίσει άμεσα για την ασφαλή, ανθρώπινη, πολιτισμένη μεταχείριση των ασθενών» και διεκδικούν « αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων κλινών του ΕΣΥ σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, άνοιγμα των κλειστών νοσοκομείων (π.χ.Λοιμωδών), δημιουργία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Δυτική Αθήνα, άμεσες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών και τεχνικού και λοιπού προσωπικού για να καλυφτούν οι ελλείψεις του νοσοκομείου μας».

   

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ !! ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙ !! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΡΑΝΤΣΟ ΗΤΑΝ !!!!! ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΝΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ !!! ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ''ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ '' ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !

Ερώτηση

Το Αττικόν έχει ελεγχθεί αν τυχόν καθυστερούν ή αναβάλλονται χειρουργεία και γεμίζει με ράντζα;

Και λίγα λένε

Είναι αλήθεια για το Αττικό , δυστυχώς ! Φαίνεται πως οι εργαζόμενοι εκεί κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους , προς τιμήν τους και για αυτό γίνεται λαϊκό προσκύνημα, αποφεύγοντας άλλα νοσοκομεία της Αττικής που υπολειτουργούν ή λειτουργούν μόνο για τους τύπους και για να βολεύονται ..οι ημέτεροι της λούφας σε όπιοιο κόμμα και εάν ανήκουν ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypoyrgeio_politismou__bouboulinas

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Κώστας Στρατής επικαλέστηκε το non paper του υπουργείου Οικονομικών, για τα ακίνητα πολιτιστικής κληρονομίας - «Δεν έχει συντελεστεί καμία μεταβίβαση στην ΕΤΑΔ»