Με κλεμμένο ταχύπλοο μετέφερε τα 424 κιλά χασίς

Με κλεμμένο ταχύπλοο μετέφερε τα 424 κιλά χασίς

Όπως διαπιστώθηκε από την διερεύνηση της υπόθεσης, η κλοπή του σκάφους είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Κέρκυρας στις 24 Οκτωβρίου του 2017

Με κλεμμένο ταχύπλοο μετέφερε τα 424 κιλά χασίς
Από την Κέρκυρα είχε κλαπεί το ταχύπλοο που εντοπίστηκε στον όρμο της Πλαταριάς στην Θεσπρωτία τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τον 42χρονο Αλβανό χειριστή του να συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που ξεφόρτωνε 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 424 κιλών.

Όπως διαπιστώθηκε από την διερεύνηση της υπόθεσης, η κλοπή του σκάφους είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Κέρκυρας στις 24 Οκτωβρίου του 2017. Αυτό δείχνει για μια ακόμη φορά, πόσο οργανωμένα δρουν τα κυκλώματα εισαγωγής ναρκωτικών από την Αλβανία προς την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι για την σύλληψη του δράστη χρειάστηκε οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Πρέβεζας με την υποστήριξη του Λιμενικού που έστειλε έξι πλωτά από την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα. Τα πληρώματά τους μαζί με τους αστυνομικούς εγκλώβισαν τον 42χρονο, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με την κατηγορία της εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα σε βαθμό κακουργήματος.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης