Τουρκάλα δασκάλα και τα δύο παιδάκια της τα θύματα της τραγωδίας στον Έβρο

Τουρκάλα δασκάλα και τα δύο παιδάκια της τα θύματα της τραγωδίας στον Έβρο

Η γυναίκα είχε απολυθεί από το καθεστώς Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες - Ήταν 37 ετών και τα παιδιά της 10 και 3

Τουρκάλα δασκάλα και τα δύο παιδάκια της τα θύματα της τραγωδίας στον Έβρο
Διωγμένοι από το καθεστώς Ερντογάν
στην
Τουρκία φαίνεται πως ήταν
οι νεκροί της τραγωδίας που συνέβη την Τρίτη στον Έβρο
Κλείσιμο
: Μια δασκάλα, 37 ετών και τα δύο της παιδιά, ηλικίας δέκα και τριών ετών, είναι τα τρία θύματα του ναυαγίου στον ποταμό και όπως μεταδίδουν τουρκικές ιστοσελίδες, η γυναίκα είχε διωχθεί από το τουρκικό κράτος και είχε απολυθεί.

Η βάρκα που επέβαιναν μαζί με τουλάχιστον επτά ακόμα άτομα, τέσσερα από τα οποία αγνοούνται έως αυτή την ώρα, ξεκίνησε από την Αδριανούπολη και κατευθυνόταν στην Ορεστιάδα, όμως πιθανώς λόγω των καιρικών συνθηκών ανετράπη τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ βρισκόταν ακόμα σε τουρκικό έδαφος. 

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκε μια γυναίκα να εκλιπαρεί για την ζωή των παιδιών της, όμως όπως φαίνεται, ήταν ήδη αργά...



Η 37χρονη Αϊσέ Αμπντουρεζάκ μαζί με τον επίσης δάσκαλο και διωγμένο από τον Ερντογάν σύζυγό της, πήραν τους δύο γιους τους και αποφάσισαν να φύγουν από την πατρίδα τους, όπου το μέλλον τους διαγραφόταν ζοφερό, λόγω των πολιτικών τους πεποιθήσεων. Ο άντρας της μάλιστα είχε φυλακιστεί για έντεκα μήνες, αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν το καλοκαίρι του 2016. Ο 39χρονος άντρας ήταν δάσκαλος αγγλικών και η 37χρονη Αϊσέ δίδασκε τουρκικά.  

Τουρκικές ιστοσελίδες εξάλλου αναφέρουν ότι επιβάτες στη μοιραία βάρκα ήταν άλλο ένα ανδρόγυνο με το μόλις 2,5 ετών παιδάκι τους - όλοι αγνοούνται...

Το άψυχο κορμάκι του 11χρονου αγοριού της Αϊσέ βρέθηκε στην άμμο, στα παράλια του Έβρου. Λίγο μετά, κοντά του, βρέθηκε και η σορός του τριών ετών αδερφού του. Μερικά μέτρα πιο μακριά βρέθηκε νεκρή και η μητέρα τους.





Οι εικόνες από την τραγωδία είναι γροθιά στο στομάχι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ












Δείτε βίντεο: Έβρος - σκληρές εικόνες: Τουρκάλα δασκάλα και οι δυο γιοι της τα θύματα της τραγωδίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης