Ιρλανδός σε σπείρα απατεώνων στη Λάρισα

Ιρλανδός σε σπείρα απατεώνων στη Λάρισα

Παρουσιάζονταν σε εκπροσώπους επιχειρήσεων και προθυμοποιούνταν να αναλάβουν έργα ασφαλτόστρωσης στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεών τους σε δελεαστικές τιμές

Ιρλανδός σε σπείρα απατεώνων στη Λάρισα
Ήρθε από τη μακρινή πατρίδα του για να γίνει μέλος σπείρας απατεώνων που δρούσε στη Λάρισα, ένας 40χρονος Ιρλανδός ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης τριών περιπτώσεων σε βάρος επιχειρηματιών, μαζί με έναν 29χρονο Έλληνα!

Η σπείρα δρούσε οργανωμένα και, αν και η Ασφάλεια ανακάλυψε δυο από τα μέλη της, υπάρχουν και άλλοι συνεργοί τους που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι. Το κόλπο που χρησιμοποιούσαν, ήταν πειστικό.

Παρουσιάζονταν σε εκπροσώπους επιχειρήσεων και προθυμοποιούνταν να αναλάβουν έργα ασφαλτόστρωσης στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεών τους σε δελεαστικές τιμές.

Με τον τρόπο αυτό, αποκόμισαν συνολικά 11.972 ευρώ από τρεις επιχειρηματίες, μόνο την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη! Μάταια, όμως, περίμεναν τα θύματα να ασφαλτοστρωθεί ο χώρος, καθώς οι δράστες γίνονταν καπνός μόλις εισέπρατταν τα χρήματα! 

Σε βάρος του Έλληνα και του Ιρλανδού σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας και τυχόν άλλα θύματά τους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης