Η κίνηση που κάνει τη διαφορά

Η κίνηση που κάνει τη διαφορά

Βρίσκεται σε λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας


Η κίνηση που κάνει τη διαφορά
Τρία ανακαινισμένα αστικά λεωφορεία παραδόθηκαν στην ΟΣΥ ΑΕ από την British American Tobacco Hellas. Και στα τρία λεωφορεία επιδιορθώθηκαν και αποκαταστάθηκαν τα καθίσματα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας η «Κίνηση που κάνει τη διαφορά» που στόχο έχει να εκπαιδεύσει τους πολίτες για τη σωστή συμπεριφορά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και όχι μόνο.  

Ο σεβασμός στις ειδικές ομάδες και τους εργαζόμενους στις μεταφορές, το νόμιμο παρκάρισμα και η αποφυγή ενεργειών που δημιουργούν προβλήματα στην πόλη, όπως η ηχορύπανση, περιλαμβάνονται στους «χρυσούς κανόνες» της British American Tobacco Hellas, που στόχο έχουν να κάνουν τη ζωή όλων ευκολότερη και ποιοτικότερη. Παρ’ όλα αυτά, η πλειονότητα των ανθρώπων που κατοικούν στις μεγάλες πόλεις τους παραλείπει, γι’ αυτό και η εν εξελίξει εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού μέσα από τα αστικά λεωφορεία, περιλαμβάνει έναν κώδικα υπεύθυνης κοινωνικής συμπεριφοράς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και σε σημαντικές πτυχές της καθημερινότητας. 


Κλείσιμο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ, κ. Γιώργος Γλυκός και ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της British American Tobacco Hellas κ. Juan José Marco.


«Ευελπιστούμε στη συνέχιση παρόμοιων δράσεων. Είναι σημαντικό να επιβραβεύουμε και να αναδεικνύουμε πρωτοβουλίες προς όφελος του επιβατικού κοινού στις πόλεις προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Βούρδας, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ, Γιώργος Γλυκός, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε αυτήν την πρωτοβουλία της British American Tobacco Hellas, αυτή τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ενισχύει τις προσπάθειες του οργανισμού της ΟΣΥ ΑΕ και αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ποιότητας του έργου των μεταφορών και στην παροχή συνεχώς καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες. Χαιρετίζουμε ένθερμα παρόμοιες πρωτοβουλίες και σας ευχαριστούμε για το κέφι και την άψογη ομαδική σας συνεργασία!».

Από την πλευρά του, ο κ. Juan José Marco, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της British American Tobacco Hellas, με ευθύνη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και το Ισραήλ, δήλωσε: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών της κοινωνίας. Ευελπιστούμε, ότι η εκστρατεία αυτή θα δώσει στην ελληνική κοινωνία μια νότα αισιοδοξίας, στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να συνεχίσουμε να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης