Βρήκαν τους δράστες οκτώ κλοπών σε Μεσσηνία και Ηλεία

Βρήκαν τους δράστες οκτώ κλοπών σε Μεσσηνία και Ηλεία

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και δυο ημέρες αργότερα, οι δράστες έκλεψαν δυο οχήματα από τον Πύργο και μια τοπική κοινότητα του Δήμου Ήλιδας και τους τοποθέτησαν πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν κλέψει από άλλο όχημα

Βρήκαν τους δράστες οκτώ κλοπών σε Μεσσηνία και Ηλεία
Έκλεβαν αυτοκίνητα από περιοχές της Ηλείας για να κάνουν διαρρήξεις στη Μεσσηνία, δυο Έλληνες ηλικίας 41 και 40 χρόνων που ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Καλαμάτας, από την οποία εξιχνιάστηκαν ως τώρα οκτώ περιπτώσεις και η προανάκριση συνεχίζεται.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και δυο ημέρες αργότερα, οι δράστες έκλεψαν δυο οχήματα από τον Πύργο και μια τοπική κοινότητα του Δήμου Ήλιδας και τους τοποθέτησαν πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν κλέψει από άλλο όχημα σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Με αυτά, διέρρηξαν από τις 6 ως τις 8 Ιανουαρίου πέντε σπίτια σε χωριά των Δήμων Καλαμάτας και Οιχαλίας, από τα οποία έκλεψαν διάφορα χρηματικά ποσά.

Τα κλεμμένα οχήματα και οι πινακίδες κυκλοφορίας βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης