Συλλήψεις αλλοδαπών για διαρρήξεις στην Πάτρα

Συλλήψεις αλλοδαπών για διαρρήξεις στην Πάτρα

Nεαρός Αλβανός που αποπειράθηκε να παραβιάσει την πόρτα του πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. ενεργοποίησε τον συναγερμό και εγκατέλειψε την προσπάθεια του - Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΛΑΣ 

Συλλήψεις αλλοδαπών για διαρρήξεις στην Πάτρα
Πανικοβλήθηκε ο νεαρός Αλβανός που αποπειράθηκε να παραβιάσει την πόρτα του πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. μιας 60χρονης γυναίκας στην Πάτρα, όταν ξαφνικά άρχισε να ηχεί το σύστημα συναγερμού με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να το βάλει στα πόδια.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι δεν άργησαν να δουν τα χαρακτηριστικά του από το οπτικό υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του πρακτορείου. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και ο 28χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, αφού είχαν διαπιστωθεί στο μεταξύ και τα πλήρη στοιχεία του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

*** Ξημερώματα Πρωτοχρονιάς αποπειράθηκαν δυο αλλοδαποί να διαρρήξουν την πόρτα του αυτοκινήτου ενός 79χρονου που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην Πάτρα. Όμως, ο ιδιοκτήτης τους πήρε είδηση και τράπηκαν σε φυγή. Ο 23χρονος Αφγανός συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή, ενώ ο συνεργός του που διέφυγε και αναζητείται παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης