Με ένα νέο ηχητικό μήνυμα ο Αρτέμης Σώρρας, η τύχη του οποίου… αγνοείται από τον Μάρτιο καλεί τους υποστηρικτές του να αποπληρώσουν τα χρέη που έχουν σε δημόσιους οργανισμούς και τράπεζες με κανονικά χαρτονομίσματα.
Τέσσερις μήνες περίπου μετά τις προτροπές για εξώδικα και αποφυγή πληρωμών οφειλών, φαίνεται πως κάνει στροφή 180 μοιρών και καλεί τους πιστούς της Ελλήνων Συνέλευσις να πληρώσουν ακόμα και την ΔΕΗ.
Στο νέο παραλήρημα, επισημαίνει μάλιστα πως η απελευθέρωση όλων και –κυρίως- η δική του κρέμεται από τη διευθέτηση των χρεών.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.