«Καλόγερος» ο Σώρρας - Νέο ηχητικό παραλήρημα

«Καλόγερος» ο Σώρρας - Νέο ηχητικό παραλήρημα

Τι λέει πρώην συνεργάτης του 

«Καλόγερος» ο Σώρρας - Νέο ηχητικό παραλήρημα
Εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης ο Αρτέμης Σώρρας ενώ την ίδια ώρα κάποιοι πρώην συνεργάτες του ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει στην Πάτρα και την Αθήνα μεταμφιεσμένο σε καλόγερο!

Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς υποστήριξε πως τον είδε στην Πατησίων και ο Σώρρας έκανε.. πως δεν τον ήξερε.

Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, τις οποίες επικαλείται η Εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας» ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι ώστε να περνά απαρατήρητος. 


Κλείσιμο
Ηχητικό παραλήρημα Σώρρα: «Καταραμένα προδοτόσκυλα»

Ύβρεις και βαρείς χαρακτηρισμοί περιλαμβάνονται στο ηχητικό απόσπασμα που μεταδόθηκε χθες στο δελτίο του Alpha και στο οποίο ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας επιτίθεται κατά της δικηγόρου της οργάνωσής του Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του κ. Σώρρα και πρώην συνεργατών του διατυπώνεται γλαφυρά στην ηχητική καταγραφή στην οποία ο κ. Σώρρας ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα;».

Αφορμή για το νέο του παραλήρημα στάθηκε ένα κείμενο της νομικής συμβούλου Νάνσυς Γεωργουσοπούλου, όπου αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα τους διοικεί μια φωνή.

«Δεν είσαι λίγο ημίτρελη ρε Νάνσυ;», λέει χαρακτηριστικά ο Σώρρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη τον περασμένο Μάρτιο για υπόθεση υπεξαίρεσης, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και άρχισε η αναζήτησή του από τις Αρχές.

Το σχετικό βίντεο από το δελτίο του Alpha:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης