Ο Σώρρας ζητά αντεπίθεση και καλεί τους Έλληνες να απαντήσουν με… εξώδικα
Με ηχητικό μήνυμα στο youtube σε ένα βίντεο 19 λεπτών, καλεί τους Έλληνες να ανασυνταχθούν, να στρατολογήσουν νέα μέλη και να εξαπολύσουν επίθεση με... εξώδικα
Ο άφαντος εδώ και έξι μήνες Αρτέμης Σώρρας, που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, χωρίς αναστολή, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση, επανεμφανίστηκε και ζητεί σε ένα βίντεο 19 λεπτών, μέσω του οποίου καλεί τους Έλληνες σε επίθεση με... εξώδικα.
«Αδέρφια μου, πολεμιστές μου, πρέπει όλοι ενωμένοι να τρέξουν τη διαδικασία των εξωδίκων. Πρέπει να συστρατευθούν όλες οι δυνάμεις για να τρέξουν τα εξώδικα. Πρέπει όλοι να τρέξετε, να ενημερώσετε τους συνέλληνές μας στη διαδικασία αυτή, να κάνουν εξώδικα. Πρέπει να κάνουν όσο πιο πολλοί, στα ταμεία παντού, για να μπορέσουμε να επιτεθούμε», τονίζει ο Αρτέμης Σώρρας. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να αντεπιτεθούμε στο καθεστώς. Ζήτησε επίσης τη συστράτευση νέων μελών, το άνοιγμα νέων γραφείων σε όλη την επικράτεια.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»