Σέρρες: 14χρονος έκανε έξι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα

Σέρρες: 14χρονος έκανε έξι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα

Μαζί με δύο συνεργούς του

Σέρρες: 14χρονος έκανε έξι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα
Τα χρονικά κενά ανάμεσα στις διαρρήξεις και κλοπές που έκανε τους τελευταίους οκτώ μήνες στις Σέρρες μια τριμελής σπείρα νεαρών -δύο από τους οποίους ανήλικοι και μάλιστα ο ένας μόλις 14 χρόνων!- προσπαθεί να καλύψει η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Ο 14χρονος Έλληνας ήταν και ο μόνος που συνελήφθη για την διάρρηξη ενός καταστήματος σε περιοχή των Σερρών, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, με λεία μετρητά 290 ευρώ και διάφορα προϊόντα αξίας άλλων 200 ευρώ. Μαζί με έναν 20χρονο συνεργό του, έκλεψαν αμέσως μετά μία μοτοσικλέτα από την αυλή ενός σπιτιού, ενώ νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να κλέψουν ένα αυτοκίνητο και μία άλλη μοτοσικλέτα χωρίς να τα καταφέρουν! Στην προανάκριση προέκυψε ότι τον περασμένο Μάιο και τον Ιούλιο, ο 14χρονος μαζί με έναν 17χρονο είχαν διαρρήξει δυο σπίτια στην ίδια περιοχή και είχαν κλέψει μία ηλεκτρονική συσκευή και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.800 ευρώ. 

Ο πιτσιρίκος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος στον ίδιο και τους δυο συνεργούς του οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων στους γονείς του 14χρονου και του 17χρονου. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμούν ότι από το Μάιο ως τον Δεκέμβριο το διάστημα ήταν μεγάλο για να… καθίσουν ήσυχοι οι τρεις νεαροί διαρρήκτες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης