Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στο TV100 και το κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στο TV100 και το κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ

Το κείμενο αναφέρεται στο νέο σωφρονιστικό κώδικα και στοχοποιεί τα ΜΜΕ, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «ένα ακόμη εργαλείο της εξουσίας»

Την ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στις εγκαταστάσεις των δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης TV100/FM100 και στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), ανέλαβε η αυτοαποκαλούμενη ομάδα αναρχικών «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων».

Σε μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο συντάκτης εξηγεί τους λόγους των επιθέσεων, τονίζοντας ότι «η αλήθεια του εξουσιαστικού συστήματος αντικατοπτρίζεται στη βαρβαρότητα του εγκλεισμού».

Το κείμενο αναφέρεται στο νέο σωφρονιστικό κώδικα και στοχοποιεί τα ΜΜΕ, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «ένα ακόμη εργαλείο της εξουσίας» και αποτελούν, όπως αναφέρουν, «μία βιομηχανία που παράγει πραγματικότητες κατά παραγγελία».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

δυο μετρα και δυο σταθμα

Τα αριστερά τάγματα εφόδου κανείς εισαγγελέας δεν τα χαρακτηρίζει εκτός νόμου εγκληματική οργάνωση και κανένα Μέσο Μαζικής Εξαπάτησης δεν τα στοχοποιεί ως μόρφωμα και αντισυνταγματικό τόξο , όπως.......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astyn

Πρόκειται για έναν 36χρονο Ρομά από την Καλαμάτα που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Καρδαμύλης, ως αυτός που είχε προσπαθήσει να τρυπώσει στο κοσμηματοπωλείο ανοίγοντας τρύπα στο ξύλινο δάπεδο του σπιτιού κάτω από το οποίο στεγάζεται