Οι πρώτες εικόνες του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο σπίτι του στο Ηράκλειο
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του, απολαμβάνοντας πλέον την ελευθερία του μετά την πολύμηνη απαγωγή του από τις 30 Μαρτίου
Αρκετά ταλαιπωρημένος και αδυνατισμένος, αλλά ελεύθερος πλέον ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης απολαμβάνει την αγκαλιά της οικογένειας του στο σπίτι του στα Καλέσα Ηρακλείου.
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του, απολαμβάνοντας πλέον την ελευθερία του μετά την πολύμηνη απαγωγή του από τις 30 Μαρτίου.
Κλείσιμο
Ο κ. Λεμπιδάκης βρισκόταν μέχρι εκείνη την ώρα στο χώρο της σχολής αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο, όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά την απελευθέρωση του, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το γιατρό της σχολής, αλλά και να έχει τη φροντίδα των ψυχολόγων της αστυνομίας
Εκεί ο απαχθείς έδωσε μία πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, περιγράφοντας όλα όσα έζησε στα χέρια των απαγωγέων του, ενώ συναντήθηκε και με πρόσωπα της οικογένειας του, τα οποία έσπευσαν να τον συναντήσουν.