Μεγάλη ταλαιπωρία στο λιμάνι της Σαντορίνης από τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα

Μεγάλη ταλαιπωρία στο λιμάνι της Σαντορίνης από τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο, εκεί όπου χιλιάδες επιβάτες, κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, ταλαιπωρήθηκαν για αρκετή ώρα - Απέπλευσαν και τα τρία πλοία,  «Νήσος Σάμος», «Champions Jet I» και «Sea Jet 2»

Πανικός επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Σαντορίνης, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα σε αγκυροβολημένο πλοίο.

Την ώρα του τηλεφωνήματος στο λιμάνι του νησιού του Αιγαίου ήταν αγκυροβολημένα τρια πλοία  το «Νήσος Σάμος», το «Champions Jet I» και το «Sea Jet 2» 
που επρόκειτο να αποπλεύσουν αλλά λόγω του συναγερμού στις λιμενικές αρχές ακινητοποιήθηκαν για αρκετή ώρα.

Από τα τρία πλοία, απέπλευσε αρχικά ένα εκ των τριών, λίγο μετά τις 2, και στη συνέχεια αναχώρησαν για τον προορισμό τους και τα άλλα δύο, καθώς δεν εντόπισαν τίποτε ύποπτο. 

Τις έρευνες ανέλαβε ομάδα αστυνομικών, μαζί με εκπαιδευμένους σκύλους, καθώς το τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο στο υπουργείο Ναυτιλίας δεν διευκρίνισε σε ποιο από τα τρία πλοία είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, λόγω της ώρας, εκατοντάδες τουρίστες ταλαιπωρήθηκαν για αρκετή ώρα, προκειμένου να αναχωρήσουν τελικά από τη Σαντορίνη.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ALEKA

ΗΛΙΘΙΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

ALEX

ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ

Διαταραγμένα ...άτομα..

Γέλια που θα κάνει ο φαρσέρ βλέποντας τόσους ..διακοπιστές να τσουρουφλίζονται στον ήλιο...περιμένοντας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης