ΕΡΤ: Προσωρινά στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο Διονύσης Τσακνής

ΕΡΤ: Προσωρινά στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο Διονύσης Τσακνής

Την απόφαση έλαβε σήμερα, Δευτέρα, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη συνεδρίασή του, σήμερα Δευτέρα, αποφάσισε να αναθέσει στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, Διονύση Τσακνή, τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου μέχρι τον διορισμό του νέου διευθύνοντος συμβούλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης υπέβαλε την παραίτησή του την Παρασκευή, την οποία ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς έκανε δεκτή.

Ο κύριος Νίκος Παππάς είχε ευχαριστήσει θερμά τον Λάμπη Ταγματάρχη «για τις υπηρεσίες του και την ουσιαστική συμβολή του στην αναδιοργάνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά την επαναλειτουργία της τον Ιούνιο του 2015». Από την πλευρά του, ο τέως διευθύνων σύμβουλος είχε αναφέρει πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος καθοριστικός κύκλος ομαλής λειτουργίας της ΕΡΤ και ότι παραδίδει την εταιρεία εύρωστη, λειτουργικά σύγχρονη, έχοντας εφαρμόσει διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείρισή της. 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Νας μπαλαμο

Νας μπαλαμο ...

ΝΙΚ

Χαράμι πάνε τα λεφτά λεφτά που μας κρατάνε για εξαπτέρυγα του Τσίπρα στην ΕΡΤ. Μαζεύονται όλα τα ανίκανα, άνεργα και εμπαθή κομματόσκυλα για να υμνήσουν τον μεγάλο ηγέτη, κάτι αντίστοιχο δηλαδή που γίνεται στη βόρεια Κορέα. Κυρίως όμως θέλουν να μας κάνουν κομμουνιστική κατήχηση και λειτουργική. Να μας πει ο τραγικός άεργος συνθέτης τι δουλειά έκανε πριν προσληφθεί στην ΕΡΤ.

@κατά τα άλλα έχουμε...δημοκρατία(!!!)

Εσύ καλά τα λές και δίκαια ειναι...αλλά θα συνεχίσουμε αναγκαστικά(!) να πληρώνουμε το κανάλι της Τσυριζοπροπαγάνδας τους μην μπορώντας να κάνουμε αλλιώς...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vartholomaios_papas

Σε διεθνές συνέδριο στο Βατικανό, ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα και τις ανάγκες της εποχής μας -  «Ποτέ όσο σήμερα δεν διαθέταμε τόση επιστημονική γνώση, και δεν δρούσαμε τόσο βίαια και καταστρεπτικά κατά της φύσης και των αδελφών μας»