Κλοπή τύπου «Αγίου Σάββα» στο Νοσοκομείο Βόλου

Κλοπή τύπου «Αγίου Σάββα» στο Νοσοκομείο Βόλου

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο γαστρεντερολογικό ιατρείο και αφαίρεσαν ιατρικό εξοπλισμό αξίας 30.000 ευρώ

Κλοπή τύπου «Αγίου Σάββα» στο Νοσοκομείο Βόλου
Την τελευταία στιγμή φαίνεται πως αποτράπηκε κλοπή πανάκριβου εξοπλισμού από το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου, η οποία θα ήταν πανομοιότυπη με αυτή που είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» στην Αθήνα! Πάντως, οι δράστες δεν έφυγαν με εντελώς άδεια χέρια.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ένας εργαζόμενος του Ακτινολογικού μπήκε τυχαία στο Γαστρεντερολογικό τμήμα και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο! Μόλις τον είδε ο εισβολέας, έσπασε ένα τζάμι και διέφυγε τρέχοντας από το ίδρυμα, έχοντας κρεμασμένο στον ώμο του ένα σακ βουαγιάζ. Όπως διαπιστώθηκε από την καταμέτρηση, είχε καταφέρει να αρπάξει δύο γαστροσκόπια, αξίας 30.000 ευρώ!

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η Ασφάλεια, είναι η εισβολή στο νοσοκομείο να έγινε βάσει οργανωμένου σχεδίου, όπως και στον «Άγιο Σάββα».

Η συμπτωματική παρέμβαση του ακτινολόγου, όμως, ματαίωσε εν μέρει τα σχέδια των δραστών, που θα άρπαζαν και άλλα πανάκριβα μηχανήματα και ιατρικά εργαλεία!
Κλείσιμο

Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα από τον χώρο όπου κινήθηκε ο δράστης, ο οποίος είχε πιθανότατα και συνεργό, που τον βοήθησε στην διαφυγή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης