Έκθεση ζωγραφικής: Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών

Έκθεση ζωγραφικής: Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η πρέσβειρα καλής θέλησης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη και αρκετοί ακόμα εκλεκτοί καλεσμένοι

Επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε μοιάζει η έκθεση ζωγραφικής που διοργανώθηκε στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με θέμα «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Η πρωτοβουλία της Ελληνικής Αστυνομίας να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και να περάσει το μήνυμα -ιδιαίτερα προς τους γονείς- της ασφαλούς οδήγησης, βάσει του ΚΟΚ, ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Απριλίου.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η πρέσβειρα καλής θέλησης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη και αρκετοί ακόμα εκλεκτοί καλεσμένοι, καθώς και σύσσωμη η ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

smin_009

 Ο δήμος Καρπάθου «επιθυμώντας να διατηρήσει άσβεστη τη μνήμη του εκλιπόντος σμηναγού»,  που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικά αεροσκάφη το 2006,  διοργανώνει στις 18 Μαΐου, εκδηλώσεις για να τιμήσει τη μνήμη του